Buta sérülést szenvedett Christian Bale

Christian Bale mint MózesChristian Bale súlyos térdsérülése nem forgatás közben keletkezett, amint mondjuk épp kiugrott egy száguldó autóból! A filmsztár otthonában szenvedett egy buta balesetet, melynek súlyos következményei vannak: több hetet ki kell hagynia, egy előkészületben lévő filmjének forgatását pedig el kell halasztania! Filmsztárok a Filmrakatban.

Súlyos térdsérülést szenvedett Christian Bale, az Exodus – Istenek és királyok (fenti képen) sztárja!

A Variety értesülése szerint Bale térde Los Angeles-i otthonában sérült meg, a lap forrásai szerint keresztszalag-szakadása van, ezért gyógyulása több hónapig eltarthat.

A 20th Century Fox a hétvégén bejelentette, hogy a színész sérülése miatt elhalasztja The Deep Blue Goodby című filmje forgatását, ami nyáron kezdődött volna. Bale balesete James Mangold új Farkas-filmjét is érinti, mivel azt a rendező a The Deep Blue Goodby után forgatta volna. Mangold most először a szuperhősfilmet fejezi be, aztán tér vissza a John D. MacDonald regényszériája nyomán készülő Deep Blue Goodby-hoz.

A 41 éves Bale mostanában a The Big Short című filmen dolgozott Ryan Gosling színészgal és Brad Pitt színész, rendező-tel.

Forrás: MTI

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − tizenegy =


Scroll to top