A burok bemutatkozott

A burok bemutatkozott a hazai premier előtt! A rajongók a hazai sztárokkal tekinthették meg A burok [+12] című romantikus sci-fit. Többek között Kováts Vera, Varga Viktor, Cserpes Laura és Völgyesi Gabi is megnézték a filmet.

Varga Viktor és párja a vetítésen
A burok bemutatkozott: Varga Viktor és párja a vetítésen

A hazai közönség nagy számban gyűlt össze, hogy premier előtt nézze meg, ahogy Diane Kruger üldözőbe veszi az utolsó emberi ellenállókat, és hogy miként bontakozik ki egy különleges szerelmi háromszög Max Irons, Saoirse Ronan, és Jake Abel között.

A burok bemutatkozott és sikert aratott!

Puskás Peti és a lányok a filmbemutatón
Puskás Peti és a lányok a filmbemutatón – A burok bemutatkozott

Az első hazai teltházas vetítésen a rajongók együtt moziztak a sztárokkal: volt aki Stephenie Meyer könyvét már olvasta, és azért volt kíváncsi a jövőben játszódó, akciókkal, és romantikával teli filmre, de akadt olyan is, aki a rendező különleges hangulatú, futurisztikus világáért van oda és ezért szerette volna mindenképp látni az új sci-fijét. Lola Puskás Petivel mozizott, a Unique együttes énekesnője Völgyesi Gabi párjával, Judy anyukájával, az X-Faktoros Varga Viktor barátnőjével érkezett a vetítésre. A Dal döntőse, Cserpes Laura fehér színű ruhában jelent meg, ahogy a Hajtók is végig fehér színű öltözetet viselnek a sci-fiben, köztük a Hajtók egyik vezetőjét alakító Diane Kruger is.

A burok bemutatkozott: Völgyesi Gabi és férje a filmbemutatón
A burok bemutatkozott: Völgyesi Gabi és férje a filmbemutatón

Kruger amikor a Hollywood-i közönségnek viccesen megjegyezte:

Fantasztikusan néznek ki a vásznon a Hajtók. De azért kicsit mókás, hogy végig tiszta fehérben vannak a sivatag kellős közepén. Úgy látszik a földönkívüliek rájöttek a mosás fortélyára.

Kováts Vera a filmről

Az X-Faktor énekesnője Kováts Vera is nagy rajongója Meyer regényének, amiben a Földet békés idegenek szállják meg, és veszik át az irányítást az emberek elméje felett. Vera a vetítés után lelkesen mesélte, hogy mi fogta meg leginkább a filmben:

Nagyon tetszett a Melaniet alakító Saoirse Ronan hiteles játéka. Lehetett látni, hogy mi játszódik le a fejében, hogyan kel életre benne egyszerre Melanie és Vanda.

A bájos énekesnő még azt is hozzátette, hogy rég látott ennyire hangulatos regényadaptációt.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − hat =


Scroll to top