A bűnös (2018) dán film

AdatlapTartalomJelenetfotók - Filmelőzetes - Érdekességek

A bűnös (2018) dán film: A segélyhívón egy elhaló női hang hallható
A segélyhívón egy elhaló női hang hallható

Egy újabb unalmas nap után a készenléti diszpécser már a szolgálat végét várja, amikor befut egy segélyhívás. Egy nő van a vonalban és úgy beszél, mint aki titokban tud csak telefonálni. Lehet, hogy elrabolták?

A férfi a segélyhívó központból megpróbálja megoldani az izgalmas rejtélyt. A telefonhívásokból lassan egy hátborzongató történet bontakozik ki. A feszültség szinte tapintható. A történet mindvégig kiszámíthatatlan, egészen az utolsó hívásig.

Nézd meg a közönségdíjas thriller filmajánlóját, szinkronizált előzetesét és a jelenetképeket!

A bűnös mozifilm adatlap, plakát

A bűnös (2018) dán film plakátja

Színes, dán film, készült 2018-ban, hossza 85 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: thriller, krimi, dráma
Nemzetközi filmadatbázis: Den skyldige
Forgatókönyv: Emil Nygaard Albertsen, Gustav Möller
Szereplők: Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi, Johan Olsen, Jacob Lohmann, Katinka Evers-Jahnsen, Jeanette Lindbæk, Simon Bennebjerg, Laura Bro
Rendezte: Gustav Möller
Hazai mozipremier: 2018. október 25.
Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Tartalom

A készenléti diszpécser, felfüggesztett rendőr, Asger Holm egy nő segélyhívását fogadja, akiről hamarosan kiderül, hogy elrabolták.

Amikor a hívás hirtelen megszakad, elkezdődik a hajsza az emberrabló után. A hívás az egyetlen nyom, amin elindulhat a hatóság, a diszpécser pedig személyes küldetésének tekinti, hogy az ügy végére járjon.

A férfi a veszélyben lévő nő kiszabadításáért versenyt fut az idővel, de hamarosan rájön, hogy egy sokkal súlyosabb bűncselekmény áll az ügy hátterében.

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: Vertigo Média Kft -

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Magyar szinkronos előzetes

Érdekességek - Hírek

A bűnös az év egyik legnagyobb meglepetéssikere, amely közönségdíjat kapott mások mellett a Sundance Filmfesztiválon és az 'A' kategóriás Rotterdami Nemzetközi Filmfesztiválon is. A film Rotterdamban az ifjúsági zsűri díját is megkapta, bejárta a világ filmfesztiváljait, ahol számos további elismerést kapott.

A bűnös Gustav Möller játékfilm rendezői bemutatkozása. A film világpremierje a Sundance Filmfesztivál versenyprogramjában volt (World Cinema).

 

Scroll to top