Bűbájosok (2018) francia film

AdatlapTartalomJelenetfotókFilmelőzetes

Bűbájosok (2018): Három gyönyörű lánytestvér közösen örököl egy luxuslakást
Három gyönyörű lánytestvér közösen örököl egy luxuslakást

A francia vígjátékban az okozza a bonyodalmakat, hogy három lánytestvér, akik addig egymás létezéséről sem tudtak, egy méregdrága lakást örököl Párizs szívében. Mindhárman fiatalok, gyönyörűek és mindhárman mást terveznek a lakással. Lesz is hadd el had!

A Bűbájosok a legjobb francia vígjátékhagyományokat követi, miközben napjaink sztereotípiáinak és előítéleteinek is görbe tükröt állít.

A kacagtató vígjáték filmajánlója plakáttal, tartalommal, jelenetfotókkal és előzetessel:

Bűbájosok mozifilm adatlap, plakát

Bűbájosok (2018) vígjáték plakátja

Színes, francia film, készült 2018-ban, hossza 100 perc
Korhatár: 12 év
Műfaj: vígjáték
Nemzetközi filmadatbázis: Demi soeurs
Forgatókönyv: Saphia Azzeddine, François-Régis Jeanne
Szereplők: Sabrina Ouazani, Alice David, Charlotte Gabris, Barbara Probst, Patrick Chesnais, Ouidad Elma, Romain Lancry, Tiphaine Daviot
Rendezte: Saphia Azzeddine, François-Régis Jeanne
Hazai mozipremier: 2018. augusztus 30.
Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Tartalom

Lauren, a gyönyörű 29 éves lány, be szeretne törni a divat világába, ezért partiról partira jár Párizsban. Olivia, a 28 éves pszichológus két dolog megszállottja: hogy megmentse szülei cukrászdáját és hogy megtalálja a tökéletes férjet. 26 évesen Salma a tüzes fiatal történelem tanárnő még mindig anyjával él a kertvárosban.

Semmi nem indokolja, hogy útjaik keresztezzék egymást… egészen addig a napig, amíg mindhármuk sosem látott biológiai apja, meg nem hal, és rájuk nem hagy egy csodálatos párizsi lakást. A három nővérben semmi hasonlóság nincs, most azonban a közös cél érdekében megpróbálnak együtt élni. A következményekkel azonban egyikük sem számol…

A főszerepet játszó Sabrina Ouazani korábban olyan filmekben szerepelt, mint a Taxi 5, a Pattaya és A múlt; Alice David a Derült égből apu, és a Nagytudásúak révén lehet ismerős a hazai közönségnek; Charlotte Gabris pedig a Babysitting – A felvigyázó, a Taxi 5 és a Totál gáz filmekben szerepelt.

Jelenetfotók – képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: Vertigo Média Kft

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar feliratos előzetes

Scroll to top