Bryce Dallas Howard cipője a Jurassic World folytatásban

Jurassic World: Bukott birodalom - Bryce Dallas Howard cipője nem látszik
Bryce Dallas Howard cipője nem látszik a képen…

Sokakat foglalkoztat, hogy milyen lesz Bryce Dallas Howard cipője az új Jurassic World kalandfilmben: marad a „dzsungel idegen” magassarkú, vagy valami más lábbelit találnak a szőke filmsztárnak? Dinoszauruszok elől menekülni képtelenség abban a cipőben, amelyikben az első részben játszott. A színésznő elmondta, hogy az általa alakított Claire ugyan megváltozott, kevésbé lesz szexis, de a magassarkúhoz ragaszkodik. Kivéve a Szigeten…

Bakancsot is húz Bryce Dallas Howard az új dinós filmben

Mindenki imádta a 2015-ös Jurassic Worldöt, amit az is mutat, hogy 1,6 milliárd dolláros összbevételt ért el. Ám azon sokan kiakadtak, hogy a hősnő, Claire végig magassarkúban rohangált a dinók elől. (A filológiai pontosság kedvéért: Claire, azaz Bryce Dallas Howard amerikai színésznő 9 centis sarokmagasságú, nude színű Sam Edelman cipellőt viselt, amely talán teflonbevonatú, mert soha nem koszolódik.)

A folytatás, a Jurassic World: Bukott birodalom alkotói már két éve biztosították a nagyérdeműt, hogy Claire a folytatásban szuper strapabíró bakancsban tapossa majd a dzsungel talaját. Erre tessék: Bryce Dallas Howard a minap elárulta, hogy Claire mégsem akasztja szögre Edelman mester remekművét. Ugyanakkor az íróként, rendezőként és producerként is tevékeny filmsztár szerint a bakancs is stimmel: Claire ezt használja rohangáláshoz, de ha nincs vészhelyzet, marad a magassarkú.

Kezdettől szerettem volna tisztázni, hogy Claire megváltozott, de a magassarkúról nem mond le – magyarázta Howard az Entertainment Weeklynek. – Lehet, hogy valaki hatalmas lelki utazáson vesz részt, de attól még továbbra is imádhatja a magassarkút! Persze az is igaz, hogy megint elmegy a szigetre, ezért bakancsot húz, annak rendje és módja szerint.

A Jurassic World 2018-as folytatásának történetéről annyit már lehet tudni, hogy a dinók szigetét vulkánkitörés dönti romba, a maradék őshüllőket pedig gonosz emberek árverezésre akarják bocsátani. Ha ez nem lenne elég, a dinós filmben egy új szörny, az indoraptor is elszabadul, amely ritka rusnya jószág. Chris Pratt mellett közkívánatra visszatér az első trilógia sztárja, Jeff Goldblum is és ahogy korábban írtuk, vele együtt 3 filmsztár visszatérhet az első dinós filmből a Jurassic World 2-be. Az új szereplők között pedig olyan régi kedvencet is találunk, mint Geraldine Chaplin, aki még nem tudni, milyen karaktert alakít. Az executive producerek között is van egy óriási sztár: Steven Spielberg…

Forrás: UIP Hírek

Scroll to top