Bryan Singer megtalálta az Angyalt

Bryan Singer megtalálta az Angyalt a készülő X-MEN filmhezBryan Singer nyugodtan nevezhető sztárrendezőnek és a legújabb X-MEN filmhez összegyűjtött csapata is megérdemli a sztárparádé jelzőt. Legutóbb azt hozta nyilvánosságra, hogy az X-MEN: Apokalipszis stábját erősíti Ben Hardy, aki Angyalt fogja alakítani a 2016 májusában érkező moziban. Készülő filmek hírei a Filmrakatban.

Sztárparádé illik az X-Men filmekhez, de amit itt a producerek és a rendező összerakott, az ebben a franchise-ban is kiemelkedő.

A korábban szerepelt színészek közül itt lesz James McAvoy (Charles Francis Xavier, azaz X-Professzor), Michael Fassbender (Eric Magnus Lensherr, azaz Magneto), Nicholas Hoult (Bestia), az Éhezők viadala sztárja Jennifer Lawrence (Mystique), valamint az elmaradhatatlan Hugh Jackman (Rozsomák, Farkas). A régiek közül egyelőre nem írt alá Halle Berry (Ciklon) és Famke Janssen (Főnix) sem, lehet, hogy nem is keresték őket a szerepekre, de az is lehet, hogy az általuk alakított karakterek jelentéktelenednek el. Majd kiderül…

Az újak közül a legnagyobb név talán Channing Tatum, aki Gambit szerepét kapta.

Ebbe az illusztris csapatba hívta Bryan Singer most Ben Hardyt, aki Angyalt (fenti kép) fogja alakítani a 2016 májusában érkező moziban.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 − 5 =


Scroll to top