Brooklyn legmérgesebb embere amerikai dráma (2014)

A Brooklyn legmérgesebb embere (2014) című amerikai filmben Henry Altmann (az Oscar díjas, nem rég elhunyt Robin Williams alakítja) életéből 90 perc van hátra. Ennyi ideje maradt, hogy kibéküljön azzal a rengeteg emberrel, akikkel élete során összeveszett.

Robin Williams utolsó filmje

Brooklyn legmérgesebb embere (+16)
Színes, feliratos, amerikai dráma-komédia – 2014

Eredeti cím: The Angriest Man in Brooklyn
Rendezte: Phil Alden Robinson Írta: Daniel Taplitz, Assi Dayan Producer: Bob Cooper, Tyler Mitchell Fényképezte: John Bailey Vágó: Mark Yoshikawa
Szereplők: Robin Williams, Mila Kunis, Peter Dinklage, Melissa Leo

Országos bemutató: 2014.december 11. Forgalmazó: MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap)

Brooklyn legmérgesebb embere (+16)

 

Brooklyn legmérgesebb embere – filmajánló

Henry Altmann, egy, az életében bekövetkezett tragédia folytán a világ leggorombább férfijává vált. Személyiségének gyökeres megváltozására akkor döbben rá, amikor a Brooklyni Kórház fiatal orvosa egy vizsgálaton tévesen diagnosztizálva azt mondja neki, hogy agyi aneurizmája miatt életének további kilátásai nem túl jók. Henry követeli orvosától, hogy mondja meg, mennyi ideje van hátra, aki jobb híján mindössze 90 percet saccol páciensének. A rossz hírt és fennmaradó idejét a férfi arra használja fel, hogy újra jobb emberré váljon és megpróbálja kapcsolatait rendbe hozni – másfél óra alatt próbál meg kibékülni feleségével, fiával, testvérével és barátaival.

Peter Dinklage

A Brooklyn legmérgesebb embere az idén elhunyt Oscar-díjas színész, Robin Williams utolsó alakításainak egyike, aki immár az egyetemes filmtörténet részévé vált olyan alakításaival, mint a Jó reggelt, Vietnam!, az Ébredések, a Good Will Hunting, a Holt költők társasága vagy az Álmatlanság.

Valóban a legmérgesebb Brooklynban?

Williams mellett olyan sztárok szerepelnek a filmben, mint Mila Kunis és az Oscar-díjas Melissa Leo. A film rendezője, Phil Alden Robinson olyan sikerfilmek készítője, mint a Baseball álmok, a Komputerkémek, és A rettegés arénája, valamint rendezett egy epizódot Az elit alakulat című kultsorozatban is. Robinson az idén elhunyt Assi Dayan kilencvenes évekbeli alkotásának amerikai remake-jét készítette el a Brooklyn legmérgesebb emberével.

Trailer eredeti nyelven:

 

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top