Briliáns válás (2018) francia film

Briliáns válás - Írta, rendezte, főszerepet alakítja: Michéle Laroque
Írta, rendezte, főszerepet alakítja: Michéle Laroque
A Briliáns válás francia vígjáték 2018 szeptemberének könnyed, nyár utáni szórakozása lesz. A történet úgy indul, hogy miután Angelát mindenki elhagyta, megpróbálja felépíteni újból az életét. A középkorú nőnek ehhez pszichológus segítségére van szüksége. (Bővebb tartalom a film adatlapja alatt!)

A film főszerepét alakító Michèle Laroque rendezői debütálása a Briliáns válás, és ahogy a film adataiból kitűnik, a forgatókönyv megírásában is közreműködött.

Nézd meg a filmajánlóban a film rövid tartalmát, a jelenet képeket és a szinkronos előzetest!

Miről szól a Briliáns válás?

Briliáns válás plakát

Színes, francia film, készült 2018-ban, hossza 95 perc
Korhatár: 12 év
Műfaj: film,
Nemzetközi filmadatbázis: Brillantissime
Forgatókönyv: Geraldine Aron, Lionel Dutemple, Michèle Laroque, Benjamin Morgaine
Szereplők: Kad Merad, Michéle Laroque, Francoise Fabian, Gérard Darmon , Rossy de Palma, Pascal Elbé, Marthe Villalonga, Michaël Youn,
Rendezte: Michèle Laroque
Hazai mozipremier: 2018. szeptember 20.
Magyarországon forgalmazza: ADS Service Kft.

Tartalom

Angela élete maga a tökély, szépséges tinédzser lánya és jóképű férj várja őt minden nap gyönyörű nizzai otthonukban. Ám egy napon minden megváltozik. Lánya összeköltözik barátjával, férje pedig elhagyja.

Bonyolítja a helyzetet, hogy legfőbb bizalmasa, aki egyben a pszichológusa is, fülig szerelmes belé. Ám Angela nem esik kétségbe, megtanulja kezelni a helyzetet és megélni a boldogságot.

Jelenetfotók – képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: ADS Service Kft

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar szinkronos előzetes

Van, amikor a válást nem lehet ilyen mulatságos keretek között bemutatni. Mondok egy példát: vérre menő vita alakul ki a gyermekelhelyezésről. Mint a Láthatás című filmben…


Van, amikor a válást nem lehet ilyen mulatságos keretek között bemutatni. Mondok egy példát: vérre menő vita alakul ki a gyermekelhelyezésről. Mint a Láthatás című filmben…


Ugye Te is csíped az ilyen francia vígjátékokat? Kíváncsi vagyok a véleményedre! Ne felejts el a LIKE jelre kattintani! Ha bátrabb vagy, írd meg a hozzászólás részben, mit gondolsz a filmről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 4 =

Scroll to top