Brad Pitt gyerekei nem kíváncsiak az apjukra?

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Brad Pitt gyerekei a válás miatt feleségénél vannak, ám a filmsztár ügyvédei készen állnak, hogy hadba induljanak megbízójuk érdekében, hogy megfelelő láthatási jogokat kapjon. Válófélben lévő felesége Angelina Jolie kizárólagos jogot akar szerezni a hat gyerekre. A sztár azonban hirtelen lefújta a rohamot, mert az utóbbi napokban annyira frusztrált lett, hogy elment a kedve minden botránytól. Angelina nem hívta meg ugyanis a Háladásnapi ebédre, pedig ez az egyik legnagyobb ünnep Amerikában, amikor mindig együtt van a család…

Brad Pitt gyerekei nem kíváncsiak az apjukra?

Brad Pitt ebből azt a következtetést szűrte le, hogy maguk a gyerekek sem akarják látni, nemhogy a felesége, és ettől teljesen maga alá került. A színész bízik abban, hogy ha a gyerekek időt kapnak, átgondolják a dolgot, és megjön a kedvük az apjukhoz, és ennek nem kedvez, ha minden híradóban azt hallják, mivel vádolja őt Angelina.

Szövetségesek amerikai film
Marion és Brad a Szövetségesek című filmben

Közben még mindig fel-felbukkan az a pletyka, mely szerint az a válás oka, hogy Pitt összejött új filmje női főszereplőjével, Marion Cotillard-ral, ám ezt az összes érintett cáfolja. A Szövetségesek (Allied – már a hazai mozikban!) megtörtént eseményeken alapul, és arról szól, hogy két kém egymásba szeret a második világháború alatt, családot alapítanak, aztán felmerül a gyanú, hogy az ifjú feleség az ellenségnek dolgozik.

Forrás: UIP Hírek

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top