Most megtudhatod, használ-e botoxot Salma Hayek!


Természetes szépség, vagy a botox teszi a szép nőt?

Kétség kívül gyönyörű az ötödik X-et is elhagyó színésznő. Vajon kell-e neki botox-szal karban tartania magát, vagy természetes a szépsége? Kiderül az alábbiakból:

Nem kell félteni Salma Hayeket: ha cikizik, vissza tud vágni. Legutóbbi Instagram-bejegyzésében az 53 éves színésznő valamilyen egzotikus tengerparttal a háttérben posztolt magáról egy szelfit (Ide kattintva megnézheted), és persze továbbra is nagyjából 20 évvel fiatalabbnak néz ki a koránál.

Egy követője azt írt a a kép alá, hogy „túl sok a botox, nem kellett volna”.

Mire Salma:

Nem volt botox, de kösz a jó tanácsot, már éppen fontolgattam.

A poszttal kapcsolatban egyébként a dicsérő kommentek vannak többségben, alátámasztva Rachel Zoe divattervező elhíresült kijelentését, miszerint a színésznő a természet törvényeit meghazudtoló módon visszafelé öregszik. A rajongók minden közösségi platformon folyamatosan győzködik Hayeket, hogy ne feküdjön kés alá, mert úgy szép, ahogy van.

A színésznő tavaly azt nyilatkozta, hogy soha semmit nem változtat mesterségesen a külsején, és maga sem tudja, mitől néz ki olyan jól.

Annyi sejtése azért van, hogy a sikereit és a tartós szépségét annak is köszönheti, hogy későn érő típus: 39 évesen ment férjhez (az egyik leggazdagabb francia üzletemberhez, Francois-Henri Pinault-hoz, aki cégcsoportrja élén számos szépségipari luxusmárka tulajdonosa, és vagyonát több mint 33 milliárd dollárra becsülik), és 41 évesen szülte kislányát, Valentinát.

Salma Hayek legújabb vígjátékában pont szépségipari nagyágyút játszik, aki rá akarja tenni a kezét egy vállalkozásra, amit két barátnő (Rose Byrne, Tiffany Haddish) futtatott fel.

Tiffany Haddish, Salma Hayek, Rose Byrne

Tiffany Haddish, Salma Hayek, Rose Byrne

 

Forrás: UIP Hírek


Ha tetszett a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenöt − kilenc =

Scroll to top