Bosszúvágy (2018) amerikai akció thriller

Bosszúvágy (2017) amerikai akció thriller 1Bruce Willis a főszereplője a Bosszúvágy 2018-as változatának, melyben egy chicagói sebészorvos a családját ért támadás miatt magára vállalja az igazságszolgáltatás feladatait. Az új amerikai akció thriller az 1974-ben forgatott Bosszúvágy feldolgozása.

Bosszúvágy adatlap, plakát

Bosszúvágy (2017) amerikai akció thriller plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 108 perc

Korhatár: 18 év
Műfaj: akció, thriller
Nemzetközi filmadatbázis: Death Wish
Forgatókönyv: Joe Carnahan
Szereplők: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Camila Morrone, Dean Norris, Kimberly Elise, Len Cariou, Jack Kesy, Ronnie Gene Blevins

Rendezte: Eli Roth
Hazai mozipremier: 2018. március 8.
Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

Tartalom

A chicagói sebészorvos, Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) csak közvetetten ismeri az utcai erőszakot, amit a műtőjébe került számtalan áldozat szenved el. Ám mindez megváltozik, mikor feleségét (Elisabeth Shue) és lányát (Camila Morrone) brutális támadás éri külvárosi otthonukban. Megelégelve a túlterhelt rendőrség tétlenségét, a bosszúvágytól fűtött Paul maga ered az elkövetők nyomába, hogy igazságot szolgáltasson. A megszaporodó önítélkezésekre a média is felfigyel, a lakosság pedig azt találgatja, hogy őrangyal vagy hóhér járja-e a város utcáit.

A Bosszúvágy alapjául a Charles Bronson főszereplésével készült, azonos című film szolgált, melyet a magyar mozikban annak idején több mint egymillióan láttak.

Jelenetfotók – képek

Bosszúvágy (2017) amerikai akció thriller

Bosszúvágy (2018) 3

Bosszúvágy (2018) 2

Fotók: Fórum Hungary Kft

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Szinkronizált előzetes

Érdekességek – Hírek

A családjáért bosszúhadjáratot folytató orvos szerepére felmerült Liam Neeson, Russell Crowe, Matt Damon, Benicio Del Toro, Will Smith és Brad Pitt neve is. Végül Bruce Willis-é lett a szerep. (imdb)

Scroll to top