Bosszút áll Leonardo DiCaprio – ez hozza az Oscar-díjat?

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Bosszút áll Leonardo DiCaprioVadnyugati bosszútörténet főszerepében láthatjuk 2015 év végén Leonardo DiCapriot. A The Renevant című filmet az az Alejandro González Iñárritu rendezi, aki az idei Oscar-jelölésen remekül szerepelt a Birdman című filmjével.

Leonardo DiCaprio évek óta sikerfilmekben szerepel, melyekben legtöbbször rendkívüli alakítást nyújt. Zsenialitását egyaránt elismeri a közönség és a szakma is, ennek következtében anyagi gondjai sincsenek. Akkor mi hiányozhat az életéből?

Bármilyen furcsa, a Titanic, a Django elszabadul, A nagy Gatsby, és a A Wall Street farkasa főszereplője (sorolhatnám még egy jó darabig a filmsikereket) eddig egyetlen egy Oscar-díjat sem érdemelt ki az ítészektől! Mindig akadt valaki, aki megelőzte a versengésben.

A The Renevant lehet az a film, amivel tényleg kiérdemli az arany szobrot DiCaprio? A film egy medvetámadás után társai által magára hagyott és kirabolt vadász történetét meséli el, aki csodával határos módon felépül a medve okozta sérüléseiből és elindul, hogy bosszút álljon kifosztóin. A sztorit az az Alejandro González Inárritu viszi filmre aki a Birdman (avagy A mellőzés meglepő ereje) című alkotásával idén a legtöbb, összesen kilenc jelölést gyűjtött be az Oscar-díjra az amerikai filmakadémiától!

Minden rendelkezésre áll tehát Leonardo DiCaprio Oscarjához: izgalmas történet, remek rendező, már csak el kell játszania a szerepet…

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 2 =


Scroll to top