Bőrpofa (2017) amerikai horror thriller

Bőrpofa - Nincs menekvésAlexandre Bustillo és Julien Maury rendezőpáros filmje az eredeti A texasi láncfűrészes mészárlás előzményfilmje, amely megmutatja, hogyan vált hírhedt főhőse, Bőrpofa gátlástalan sorozatgyilkossá… Kizárólag felnőtteknek ajánlott!

Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Bőrpofa

Plakát, adatlap

Bőrpofa (2017) amerikai horror thriller plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 90 perc

Korhatár: 18X év

Eredeti cím: Leatherface

Forgatókönyv: Tobe Hooper és Kim Henkel karakterei alapján a forgatókönyvet írta: Seth M. Sherwood
Szereplők: Stephen Dorff, Lili Taylor, Nicole Andrews, Finn Jones, James Bloor, Vanessa Grasse, Sam Coleman, Jessica Madsen, Sam Strike

Rendezte: Alexandre Bustillo, Julien Maury

Hazai filmpremier: 2017. december 28.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

1965-ben, Texasban négy zavarodott és erőszakos tinédzser megszökik egy elmegyógyintézetből, és magukkal hurcolnak egy szép, fiatal ápolónőt is. Megindul utánuk a hajtóvadászat, amelyet a lánya halála miatt bosszúszomjas helyi seriff (Stephen Dorff) vezet. Hamarosan előkerül a motoros fűrész is, és olyan borzalmak várnak a fiatalokra, melyek hatására egyikükből vérengző szörnyeteg válik, akit ma mindenki úgy ismer, a Bőrpofa.

A texasi láncfűrészes mészárlás 1974-ben világszerte sokkolta a mozinézőket kendőzetlen brutalitásával és nyers képi világával. A történet szerint egy család foglyul ejtett egy baráti társaságot, majd kegyetlenül megkínozta és felfalta őket. A család feje, Bőrpofa, aki motoros fűrésszel csonkította meg áldozatait, a filmtörténelem ikonikus gonoszává vált,
a film maga pedig a műfaj klasszikusává.

Alexandre Bustillo és Julien Maury rendezőpáros filmje az eredeti A texasi láncfűrészes mészárlás előzményfilmje, amely megmutatja, hogyan vált hírhedt főhőse, Bőrpofa gátlástalan sorozatgyilkossá. A producerek között ott találjuk Tobe Hoopert, aki az 1974-es eredetit is rendezte, a film főszerepeiben: Lili Taylor (Démonok között), Stephen Dorff (Made in Hollywood, Közellenségek), Finn Jones (Trónok harca), Nicole Andrews (Lovelace), Sam Coleman is (Trónok harca) és James Bloor (Dunkirk).

Jelenetfotók – Képek

Bőrpofa - Kizárólag felnőtteknek!
Bőrpofa - Előzményfilm
Bőrpofa (2017) amerikai horror thriller

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top