Bomba formában Kate Winslet

Csaknem húsz éve már, hogy Kate Winslet a Titanic orrában karjait széttárva örökre emlékezetünkbe véste magát, ám még mindig olyan gyönyörű, mint akkor volt. Egy interjúban elárulta szépségének titkát az Oscar-díjas filmsztár.

Mindenki csodálja Kate Winsletet, amiért 40 évesen bomba formában van. A színésznő most elárulta szépségtitkát a TEN magazinnak:

Nincsen semmilyen titok, és semmit nem csináltattam meg magamon. Boldog és egészséges vagyok, és azt vallom, hogy mindent lehet, ha mértékletesek vagyunk. Az életnek nincs értelme csoki és bor nélkül, úgyhogy nem is tagadom meg őket magamtól.

A színésznő mindig ellen tudott állni a Hollywood által diktált szépség- és egészségmániának.

Biztosan azt kellene mondanom, hogy vega vagyok meg naponta tíz liter vizet iszom, de ilyesmiről szó sincs – szögezi le határozottan. – Sok vizet iszom, az igaz, de nem hiszem, hogy ennek bármi jelentősége lenne.

Kate Winslet színésznő, filmsztár

Winslet legújabb filmje, a Steve Jobs forgatásán megpróbálta propagálni a csokoládét a címszereplő Michael Fassbender számára, aki sokat fogyott a szerepe miatt.

Egyre soványabb lett, pedig úgy láttam, nem koplal. Mondtam neki, Michael, mindjárt leesik a nadrágod, egyél egy szelet csokit. Vagy inkább kettőt. Mire ő, hogy köszöni szépen, de nem nassolós típus.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × öt =


Scroll to top