Előbbre hozták a Boldog halálnapot! 2. premierjét Amerikában

Előbbre hozták a Boldog halálnapot! 2. premierjét Amerikában. Üzleti, vagy más megfontolásból lesz előbb a horror film premierje? Kiderül az alábbiakból!

Boldog halálnapot! 2 amerikai premier korábban!

Kiderül mi a korábbi premier oka:

Nagy siker volt tavaly a Boldog halálnapot című kaszabolós thriller, hamarosan jön is a folytatása – de egy nappal előbb, mint tervezték.

Ennek oka, hogy február 14-én lesz a parklandi mészárlás évfordulója, ahol 17 diákot lőttek agyon. Az egyik áldozat apja, Fred Guttenberg, akinek 14 éves lánya volt az egyik áldozat, nemtetszését fejezte ki a dátum miatt, így forgalmazó Universal stúdió azonnal egy nappal előbbre hozta a premiert.

Az esetet taglaló Slashfilm úgy magyarázza a dolgot, hogy a stúdió nem tehette meg, hogy ignorálja Guttenberg Twitter-bejegyzését, aki időközben ismert fegyverellenes aktivista lett, és nagy botrányt tudott volna csinálni. Az sem lett volna jó megoldás, ha közleményt adnak ki, sajnálkozásukat fejezve ki - inkább megváltoztatták a dátumot, még nyertek is vele egy napot. Guttenberg szépen meg is köszönte.

A Boldog halálnapot! 2.-ben visszatérnek az első rész főszereplői, Jessica Rothe és Israel Broussard, és persze álarcos gyilkosból sem lesz hiány.

Forrás: UPI Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt + 15 =

Scroll to top