Amíg az alkotók bírják az iramot, lesz folytatás

Még be sem mutatták a Halálos iramban 9. részét, már arról szólnak a hírek, hogy jönnek a folytatások. Filmek, spin-offok, leágazások, sorozatok….

Halálos iramban 9: Vin Diesel és John Cena

A Halálos iramban tényleg soha nem érhet véget

Még be sem mutatták a Halálos iramban 9. részét, már arról szólnak a hírek, hogy jönnek a folytatások. Filmek, spin-offok, leágazások, sorozatok.

Hamarosan a mozikba kerül a Halálos iramban 9., aztán jön még finálé gyanánt a tizedik rész két mozifilm képében, mert a sorozat lezárása annyi akciót tartalmaz majd, amennyi egy filmbe nem fér bele.

A mostani részt Justin Lin rendezte (a tizedik is az övé lesz), aki korábban már három filmet jegyzett a sorozatból. Lin diplomatikus interjút adott a Deadline-nak, ahol szinte minden egyenes válasz alól kibújt, de azért sok mindent ki lehet hámozni az általa elmondottakból a Halálos iramban jövőjét illetően.

Egyrészt valószínű, hogy tévésorozat készül a mozis széria alapján, másfelől jócskán készülhetnek újabb spin-offok, azaz leágazások, mert a Halálos iramban két nagy sztárját (Dwayne Johnson, Jason Statham) összeeresztő Hobbs és Shaw szép eredményt hozott a mozikban.

Hirdetés

A Hobbs és Shaw két főszereplője nem is bukkan fel a Halálos iramban 9-ben, mert párhuzamosan a saját külön filmjüket kellett leforgatniuk.

Lin nem válaszolt egyenesen arra a kérdésre sem, hogy Johnson és Statham visszatérnek-e a tizedik, dupla részben. Ehelyett úgy fogalmazott, ők is a család tagjai, és soha nem érezte, hogy őt bármiben is korlátoznák. Ez alighanem igent jelent. 

Forrás: UIP Hírek

Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy − 6 =

Scroll to top