Bibliai szerepet kap Hugh Jackman

- filmrakat | 2015. április 2. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
Feketeszakállt Hugh Jackman alakítja

Hugh Jackman mint Feketeszakáll

Hugh Jackman ausztrál színész idén a Chappie és a Pán című filmekben játszott főszerepet, a következő feladata Pál apostol megformálása lehet egy készülő amerikai filmben. A Warner filmstúdió új filmjéről a Deadline.com internetes portál közölte az információt. Filmsztárok a Filmrakatban: Hugh Jackman.

Az Apostle Paul (Pál apostol) című filmben Jackman mellett olyan hírességek is szerephez juthatnak, mint Matt Damon és Ben Affleck. A forgatókönyvet Matt Cook írja.

Pál apostol nem tartozott Jézus eredeti 12 apostola közé, hanem farizeusból és a keresztények üldözőjéből vált a kialakuló keresztény egyház egyik meghatározó személyiségévé, miután a damaszkuszi úton Krisztus megjelent neki.

A folyton úton lévő “népek apostola” több keresztény közösséget alapított szerte a Római Birodalom területén. A hagyomány a Újszövetség 27 írása közül 14-et az ő nevéhez köt.
2014-ben több, vallási témákat ábrázoló film is komoly sikereket aratott, többek között Christopher Spencer Isten fia című mozija, a Russel Crowe főszereplésével készült Noé és az Igazából mennyország (Heaven is for Real) című amerikai filmdráma.

A 46 éves Hugh Jackman következő, várhatóan utolsó X-men-filmjét 2017. márciusában mutatják be a mozikban, emellett szerepet vállalt a P.T. Barnum cirkuszalapító életét bemutató The Greatest Showman On Earth című filmben is.

Forrás: MTI 2015.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 + tíz =

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább