Ezért nem Beyoncé kapta a Csillag születik női főszerepét

Sokáig úgy volt, hogy az idősödő hollywoodi zseni, Clint Eastwood rendezi a Csillag születik című zenés filmet. A női főszerepet abban a változatban Beyoncé kapta volna.

Végül elkészült a film, de a rendező és a női főszereplő is egészen más karakter lett.

Bradley Cooper és Lady Gaga
Beyoncé nincs a képen és a filmben sem szerepel

Az ősz egyik nagy filmes eseménye valószínűleg hosszú évtizedekre emlékezetes lesz nagyon sok mozi- és zenerajongónak. A Csillag születik (A Star is Born, hamarosan a mozikban) című filmben egy régóta sikeres, de démonaival küzdő és egy feljövőben lévő énekesnő szerepében Bradley Cooper és Lady Gaga hatalmasat alakít.

A néző úgy érzi, ez a film nem is lehetne más.

Beyoncé Csillag születik története hamar véget ért

Hirdetés

Pedig lehetne. Ezt árulta el nemrég a Hollywood Reporternek Bill Gerber, a film producere.

– Sokáig úgy volt, hogy Beyoncé és Clint Eastwood lesz a főszereplőnk – mesélte az újságírónak a producer –, és én úgy gondoltam, hogy velük eljutottunk a tökéletes megoldáshoz. De Beyoncé terhes lett, és azt mondta, hogy megérti, ha nem várunk rá, Clint pedig elment valami mást forgatni. Bradley Cooper addigra egyszer már nemet mondott a felkérésre, mert túl fiatalnak találta magát a szerepre, de közben öregedett kicsit, meg nagyon lelkesítette, hogy rendezhet is. Így jöttek a képbe ők. Most nézem a filmet, ami hatalmas siker, és az Oscar-szezon elé is nagy várakozásokkal nézünk, és úgy érzem: de jó, hogy annyi éven át nem jöttek össze azok a nagy lehetőségek, amikről azt hittem, nem lehet náluk jobb. Ilyen ez az üzlet…

Forrás: IC Press

Scroll to top