Bevételi rekordra hajt a Csillagok között

Óriási siker a mozikban Christopher Nolan sci-fije a Csillagok között! A Matthew McConaughey és Anne Hathaway főszereplésével készült, különlegesen látványos űreposz Magyarországon is felérhet a csúcsra.

Felderítés csillagok között

A csillagok között közel kerül a végtelen. Christopher Nolan különleges filmje, a Csillagok között (12) (Interstellar, már a hazai mozikban) az előzetes várakozásoknak megfelelően nemcsak a kritikusok, hanem a közönség körében is óriási sikert arat. Bemutatása után alig három héttel átlépte a valóban csillagászati 400 millió dolláros bevételi határt, sőt, már a 450 milliót is megközelítette. Ebből 328,9 millió dollár a nemzetközi, 120,7 millió dollár pedig az Egyesült Államokbeli forgalmazásból folyt be.

A siker egyik különleges állomása Kína, ahol a film 12 nap alatt 82,5 millió dollárnak megfelelő jegybevételt ért el; egy ilyen látványos film esetében talán nem is csoda, hogy az IMAX-mozik is nagyban hozzájárulnak a sikerhez.

Csillagok között (2014 - Interstellar) amerikai sci-fi, akciófilm

A film népszerűsége az erős verseny ellenére nálunk is töretlen: a Matthew McConaughey és Anne Hathaway főszereplésével készült, különlegesen látványos űreposzt három hét majd 200 ezren látták.

Forrás: IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top