Bevált a kockázatos választás

Jurassic World: sikerre ítélve | Filmrakat.hu
Colin Trevorrow végül nem csak a rendezője, de társforgatókönyvírója is lett a filmnek.

A Jurassic World rendezői székébe több jelentkező is akadt annak idején, közülük Steven Spielberg és a producerek választása egy addig szinte ismeretlen rendezőre, Colin Trevorrowra esett. Hogy nem döntöttek rosszul, azt a film már-már csillagászati bevételei igazolják.

Colin Trevorrow végül nem csak a rendezője, de társforgatókönyvírója is lett a filmnek. Bár első pillantásra kockázatos választásnak tűnt a Jurassic World rendezői posztjára, hiszen korábban az online rövidfilmek úttörője volt, és eddig csak egy nagyjátékfilmet készített, amely azonban nagy siker lett (Kockázatos túra – Safety Not Guaranteed). Spielberg és alkotótársai azonban meglátták Trevorrow-ban azt a fiatal tehetséget, aki modern hollywoodi filmeken felnőtt elkötelezett Jurassic-rajongóként új irányt tud mutatni a franchise-nak. És milyen jól döntöttek!

A harmadik legjövedelmezőbb film

A Jurassic World eddig másfél milliárd (!) dollárt hozott, amivel már most minden idők harmadik legjövedelmezőbb filmje a Titanic és az Avatar után. Ez a tény már előre vetíti a folytatást, melyről annyit tudunk, hogy 2018. júniusában kerül a mozikba és a mostani film rendezője, Colin Trevorrow írja a forgatókönyvet! A sorozat elindítója, Steven Spielberg lesz az executive producer. Természetesen visszatér a két főszereplő, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard. A cselekményről még semmit nem lehet tudni, de az holtbiztos, hogy a dinók lesznek a cselekmény középpontjában.

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − hat =


Scroll to top