Bevált a kockázatos választás

Jurassic World: sikerre ítélve | Filmrakat.hu
Colin Trevorrow végül nem csak a rendezője, de társforgatókönyvírója is lett a filmnek.

A Jurassic World rendezői székébe több jelentkező is akadt annak idején, közülük Steven Spielberg és a producerek választása egy addig szinte ismeretlen rendezőre, Colin Trevorrowra esett. Hogy nem döntöttek rosszul, azt a film már-már csillagászati bevételei igazolják.

Colin Trevorrow végül nem csak a rendezője, de társforgatókönyvírója is lett a filmnek. Bár első pillantásra kockázatos választásnak tűnt a Jurassic World rendezői posztjára, hiszen korábban az online rövidfilmek úttörője volt, és eddig csak egy nagyjátékfilmet készített, amely azonban nagy siker lett (Kockázatos túra – Safety Not Guaranteed). Spielberg és alkotótársai azonban meglátták Trevorrow-ban azt a fiatal tehetséget, aki modern hollywoodi filmeken felnőtt elkötelezett Jurassic-rajongóként új irányt tud mutatni a franchise-nak. És milyen jól döntöttek!

A harmadik legjövedelmezőbb film

A Jurassic World eddig másfél milliárd (!) dollárt hozott, amivel már most minden idők harmadik legjövedelmezőbb filmje a Titanic és az Avatar után. Ez a tény már előre vetíti a folytatást, melyről annyit tudunk, hogy 2018. júniusában kerül a mozikba és a mostani film rendezője, Colin Trevorrow írja a forgatókönyvet! A sorozat elindítója, Steven Spielberg lesz az executive producer. Természetesen visszatér a két főszereplő, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard. A cselekményről még semmit nem lehet tudni, de az holtbiztos, hogy a dinók lesznek a cselekmény középpontjában.

 

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × öt =


Scroll to top