Quantcast

Betörtek Bob Odenkirk otthonába. Kétszer

A Senki című amerikai akciófilmben is betörtek Bob Odenkirk filmsztár otthonába és a való életben sem kerülték el a házát a betörők. Kétszer is meglátogatták…

Betörtek Bob Odenkirk otthonába. Kétszer

Mindenki otthon volt, amikor betörtek Bob Odenkirk otthonába

A Senki című amerikai akciófilmben is betörtek Bob Odenkirk filmsztár otthonába és a való életben sem kerülték el a házát a betörők. Kétszer is meglátogatták…

A Senki indulópontja az, hogy egy betöréses rablás miatt felébrednek egy jelentéktelennek tartott férfi leggyilkosabb ösztönei, mert meg kell védenie a családját. Ez úgy hangzik, mintha sok millió családapa álma elevenedne meg a vásznon, és ennek az az oka, hogy bizonyos értelemben így is van. Bob Odenkirk a saját személyes tapasztalati alapján építette fel a történetet.

A valóságban így zajlottak a betörések

Kétszer törtek be az Odenkirk családhoz, a színész mindkét alkalommal otthon volt a két gyerekével és a feleségével – meséli a színész. – Az első eset különösen megrázó élmény volt számukra. Apaként úgy érezte, az lesz a legjobb, ha nem csinál semmit.

Úgy véli, egészen simán megúszták, de az élmény hatása nem múlt el, és folyton azon törte a fejét, hogy nem kellett volna-e határozottabban fellépnie.

A filmben…

Ugyan az játszódott le, mint a valóságban, amikor betörtek Bob Odenkirk otthonába. Amikor egy éjszaka két tolvaj betört Hutch Mansellékhez (ezt a szerepet alakítja Odenkirk), a családapa nem csinál semmit. Pedig megtehetné, hiszen sokáig nagyon veszélyes embereknek dolgozott, brutálisan erőszakos módszerekkel.

Az incidens azonban nem múlik el nyomtalanul, belobbantja Hutch ismeretlen, régóta forrongó dühét, és olyan brutális útra löki, amely nehezen elfojtott sötét titkokat hoz a felszínre…

Kicsoda Bob Odenkirk?

A Senki főszerepét, Hutch Mansellt alakítja. Korábban négy Arany Glóbusz-jelölést kapott a Better Call Saul című sorozatban nyújtott alakításáért (az első négy évadért jelölték egy-egy szobrocskára). A Better Call Saul a Breaking Bad című sorozat előzményeit meséli el, jelenleg a hatodik, utolsó évad fut Amerikában.

Hogy milyen következménye lesz annak, hogy betörtek Bob Odenkirk (pontosabban Hutch Mansell) otthonába, azt megtudhatod a Senki (Nobody) című filmből.

Forrás: UIP Duna-Film

Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három + 4 =

Scroll to top