BeSZERvezve (2015) amerikai akció vígjáték

Beszervezve (American Ultra) amerikai akció-vígjáték, 2015 - Jesse Eisenberg és Kristen Stewart
Jesse Eisenberg és Kristen Stewart

Mike egy gyilkológép, egy zseniális titkosügynök, aki épp alvó állapotban van és a drogok miatt szinte képtelenség felébreszteni. Ám valahogy mégis sikerül és – igaz nem tudja hogyan – de hirtelen egy veszedelmes kormányzati akció kellős közepén találja magát. Filmajánló a Filmrakatban.

BeSZERvezve (16)
amerikai akció vígjáték, 2015

Eredeti cím: American Ultra. LIONSGATE produkció.

Szereplők:Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Topher Grace, Walton Goggins, Connie Britton, John Leguizamo és Bill Pullman

Rendező: Nima Nourizadeh
Írta: Max Landis
Producer: David Alpert

Magyarországi premier: 2015. augusztus 20. Magyarországon forgalomba hozza a Fórum Hungary Kft.

BeSZERvezve – filmajánló

Mike (Jesse Eisenberg) ránézésre jellegtelen kisvárosi arcnak tűnik, aki állandóan beszívva tengeti a napjait és amikor nem pénztárosként dolgozik, egy soha el nem készülő képregényt rajzolgat egy szuperhős majomról. Leghőbb vágya, hogy egyszer végre leküzdje a pánikrohamát és képes legyen a városhatár táblánál messzebb merészkedni, hogy elvihesse barátnőjét, Phoebe-t (Kristen Stewart) Hawaii-ra. A fiatalok élete azonban egyik napról a másikra megváltozik, amikor kiderül, hogy a fiú – bár maga sem tud róla – egy magasan képzett, halálos alvó ügynök.

A múltja azonban utoléri és a sötét titkok elkezdenek felderengeni a múltból, Mike pedig egy veszedelmes kormányzati akció közepén találja magát. A túléléshez minden erejére és ügyességére szüksége less, ami nem lesz egyszerű, tekintve, hogy a sok fűtől alig lát ki a fejéből.

A filmben olyan nevek szerepelnek, mint a Közösségi háló, illetve a Zombieland főszerepeiből ismert Jesse Eisenberg, a Twilight-sorozat női főszereplője Kristen Stewart, Topher Grace, akit a hazai mozirajongók főként az Interstellar-ból ismerhetnek, illetve Walton Goggins a Django elszabadul című Tarantino-western és a Kemény zsaruk című sorozat egyik szereplője. A rendezői székben a második filmes Nima Nourizadeh ült, a látványról pedig Michael Bonvillain, a Zombieland vezető operatőre gondoskodott.

Beszervezve – feliratos előzetes

https://youtu.be/BodH0E6qzFw

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 4 =


Scroll to top