Bérhaverok amerikai vígjáték (2015)

Bérhaverok (2015) amerikai vígjátékAz nem olyan nagy baj, ha valakinek nincsenek barátai, az viszont már igen, ha fűnek-fának azzal dicsekszik, hogy rengeteg van belőle! A Bérhaverok (The Wedding Ringer) című gátlástalan vígjátékban minden őrület megtörténik, ami megtörténhet, és hősei minden elképzelhető – meg elképzelhetetlen – bűnt elkövetnek, ami egy lakodalom során elkövethető. Filmajánló a Filmrakatban.

Bérhaverok (+12)
színes szinkronizált amerikai vígjáték, 2015, 101 perc

Eredeti cím: The Wedding Ringer

Főszereplők: Josh Gad, Kevin Hart, Kaley Cuoco, Olivia Thirlby, Nicky Whelan. Fényképezte: Bradford Lipson. Zene: Christopher Lennertz Látvány: Chris Cornwell. Írta: Jeremy Garelick, Jay Lavender Rendezte: Jeremy Garelick

Hazai bemutató dátuma: 2015. március 26. Forgalmazza az InterCom.

Egy balféknek is jár a boldog esküvő. Doug (Josh Gad) legalábbis ebben reménykedik...

Bérhaverok – filmajánló

Egy balféknek is jár a boldog esküvő. Doug (Josh Gad) legalábbis ebben reménykedik, így menyasszonyának, álmai nőjének azt hazudja, hogy rengeteg barátja van, vagy hét vőfélyt szervezett már a legjobb cimbikből és a tanúja pedig a legeslegjobb haver lesz. A lagzi viszont vészesen közeledik, és Doug képtelen beújítani legalább egy balekot, akit otthon bemutathatna. Így jut el Jimmy (Kevin Hart) cégéhez. A nagydumás kiscsávó vállalata pont a Doughoz hasonló lúzerek miatt megy jól: hívásra régi iskolatársnak, gyerekkori pajtásnak adja ki magát, igény szerint tanú vagy vőfély. A lényeg, hogy hazudik, mint a vízfolyás, és mestere a sosem volt közös emlékek kitalálásának és előadásának. Ő szervezi össze azt a hét gyanús figurát is, akiknek az a feladata, hogy Doug legjobb barátainak képében megédesítsék pirulós és dadogós, de nagyon szerelmes hősünk élete nagy napját. De az is lehet, hogy végül inkább tönkre teszik.

A nem létező közös emlékek hozzák össze őket!

A Másnaposok hangulatát idéző gátlástalan vígjátékban minden őrület megtörténik, ami megtörténhet, és hősei minden elképzelhető – meg elképzelhetetlen – bűnt elkövetnek, ami egy lakodalom során elkövethető.

Bérhaverok – Szinkronizált előzetes

Akinek ilyen barátai vannak, minek ellenség?

The Wedding Rider - valami nem stimmel...

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló témájú filmek:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + 8 =


Scroll to top