Bérgyilkost fogadtam (2018) angol film

AdatlapTartalomJelenetfotók - Filmelőzetes

Bérgyilkost fogadtam (2018) angol film: Az idősödő bérgyilkos elvállalja, hogy megöli a fiatal írót
Az idősödő bérgyilkos elvállalja, hogy megöli a fiatal írót

William a fiatal író meg akar halni, de sehogy sem sikerül neki. Végső elkeseredésében egy profi, ám idősödő bérgyilkoshoz fordul és mindkettejüknek előnyös üzletet köt vele. Aztán találkozik álmai nőjével és minden megváltozik.

Mit tehet aki aláírta a saját halálos ítéletét, majd mégsem akar meghalni? Különösen nehéz helyzetbe kerül, mert a fogadott bérgyilkos ragaszkodik a kettejük által megkötött szerződésben foglaltakhoz.

Filmajánló jelenetfotókkal, szinkronizált előzetessel.

Bérgyilkost fogadtam mozifilm adatlap, plakát

Bérgyilkost fogadtam (2018) angol film plakátja

Színes, angol film, készült 2018-ban, hossza 90 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: vígjáték, fekete komédia
Nemzetközi filmadatbázis: Dead in a Week: Or Your Money Back
Forgatókönyv: Tom Edmunds
Szereplők: Aneurin Barnard, Tom Wilkinson, Christopher Eccleston, Gethin Anthony, Freya Mavor, Nigel Lindsay, Marion Bailey, Velibor Topic
Rendezte: Tom Edmunds
Hazai mozipremier: 2018. november 1.
Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Tartalom

William tíz sikertelen öngyilkossági kísérlet után megbíz egy idősödő bérgyilkost a feladat professzionális végrehajtásával. A bérgyilkos egy hetet kap a megbízás teljesítésére, és szerződésben rögzítik, ha ennyi idő alatt nem sikerül a túlvilágra küldeni a fiatalembert, akkor a megbízó visszakapja a pénzét.

William azonban váratlanul találkozik álmai nőjével, így szeretne elállni a megállapodástól. Azonban egyáltalán nem egyszerű egy aláírt szerződéstől visszalépni.

A fiatal írónak nem sikerült saját kezével véget vetnie az életének. Vajon sikerül-e az ellenkezője? Túléli az idősödő bérgyilkos támadásait?

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!

Fotók: Vertigo Média Kft -

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Magyar nyelvű előzetes

Érdekességek - Hírek

A Bérgyilkost fogadtam, a finn Aki Kaurismäki kultfilmjének szabad adaptációja. A fekete komédia a legjobb brit hagyományokat követi.

A film világpremierje az Edinburgh Nemzetközi Filmfesztiválon volt.

A Bérgyilkost fogadtam főbb szerepeiben a kétszeres Oscar-jelölt, BAFTA-díjas Tom Wilkinson (Alul semmi, A Grand Budapest Hotel, A hálószobában, Michael Clayton, Snowden), a BAFTA-díjra jelölt Aneurin Barnard (Dunkirk, Háború és Béke) és Christopher Eccleston (Thor: Sötét világ, Sekély sírhant, G.I. Joe: A Kobra árnyéka) látható.

Scroll to top