Ben Stiller félelmetes élménye

A két komédiás, Owen Wilson és Ben Stiller egy divatbemutatón reklámozta készülő filmjét. Utóbbi filmsztárnak sokkoló élmény volt ez a fellépés! Sztárhírek a Filmrakatban.

Készül a Zoolander 2, és e tényt a két főszereplő, Ben Stiller és Owen Wilson úgy hozta a világ tudomására, hogy a Párizsi Divathéten végiglejtettek a kifutón, amikor Valentino mutatta be őszi-téli kollekcióját. Stiller elárulta, hogy a mutatványt élete végéig megemlegeti, olyan kellemetlen élmény volt.

Folyton azt mondogattam magamnak, hogy nem is én vagyok ez az alak, aki itt lépdel a rámpán – mondta a színész. – Még soha nem csináltam ilyet, és borzasztóan idegesítő meg félelmetes élmény volt. Alig vártam, hogy vége legyen, és lazíthassak, de amikor bementem az öltözőbe, csak az éhező modellek néztek rám szomorúan, ami végképp kiborító volt.

A divat világát kigúnyoló, nagy sikerű Zoolander után azonnal szóba került a folytatás, de 14 évnek kellett eltelnie, mire Ben Stiller újra a kamerák elé állhatott a kretén férfimodell szerepében. A színész tíz éven át csiszolgatta a forgatókönyvet, ami szerinte jót tett neki. Minden benne lesz a Zoolander 2-ben, amit a közönség az előző filmben szeretett, de lesznek teljesen új dolgok is, hiszen eltelt csaknem másfél évtized, és rengeteg dolog változott. A forgatás jelenleg a divat egyik fővárosában, Rómában folyik.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − hét =


Scroll to top