Ben Affleck ragaszkodik a tényekhez

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Ben Affleck új filmjét, A könyvelő-t (The Accountant) a múlt héten mutatták be az Egyesült Államokban, és a film rögtön a toplista csúcsán kezdte a pályáját. Főszereplőjét, a zseniális könyvelőt és autista maffiózót alakító világsztárt azonban nem csak erről a filmről kérdezgetik mostanában az újságírók, hiszen nemsokára következik az alkoholtilalom idején játszódó maffiafilmje, Az éjszaka törvénye és a hírek szerint jövő nyáron már forgatja az új Batman-filmjét, amely valószínűleg 2018-ban kerül a mozikba.

[note style=”info” show_icon=”false”] Az éjszaka törvénye (Live by Night) hazai bemutatója várhatóan: 2017 januárja[/note]

Filmbéli partnerét, J. K. Simmonst is erről faggatják folyton. Sokáig az terjengett a neten, hogy a thriller forgatása közben lett olyan jóba Affleckkel, hogy eljátszhatja Gordon rendőrfőnököt a képregény-megfilmesítésben. Ennek a pletykának köszönhető az a videóüzenet is, melyben Anna Kendrick (szintén Affleck partnere az autista-maffiózó történetében) nyomul, hogy Robin lehessen. De a tények makacs dolgok, és Affleck ragaszkodik hozzájuk.

Ben Affleck A könyvelő című filmben

A tények egyenesen Ben Afflecktől

– A könyvelőt másfél évvel ezelőtt forgattuk – magyarázta türelmesen újságíróknak a színész/rendező/producer. – Addigra Zack Snyder már megegyezett Simmonsszal, hogy ő lesz Gordon rendőrfőnök. Úgyhogy minden fordítva történt: örültem, hogy A könyvelő készítése közben összehaverkodhatom vele, és csak utána leszek a rendezője. Jól megvoltunk, szóval, örülök, hogy újra együtt fogunk dolgozni. De a Batmanben remélhetőleg szövetségesek leszünk, és nem utánam nyomoz majd.

 

Forrás: IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + húsz =


Scroll to top