Behálózva

Behálózva (2013) angol thriller a trükközések és az elszúrt helyzetek története. Egy kiemelt fontosságú terroristacselekmény váratlanul újra összehoz egy egykori szerelmespárt, akik életveszélyes munkájuk során kénytelenek szembesülni azzal, meddig is tart a lojalitásuk. Mozifilmek a Filmrakatban.

Behálózva - filmplakát
Behálózva – filmplakát

Behálózva (+12)

2013 – angol szinkronizált thriller

Eredeti cím: Closed Circuit
Zene: Joby Talbot Jelmeztervező: Natalie Ward Vágó: Lucia Zucchetti Látványtervező: Jim Clay Operatőr: Adriano Goldman Társproducer: Mairi Bett Főproducer: Tim Owen, Liza Chasin és Amelia Granger Forgatókönyv: Steve Knight Producer: Tim Bevan, Eric Fellner és Chris Clark Rendező: John Crowley

Főszerepben: Eric Bana és Rebecca Hall

Hazai bemutató dátuma: 2014. január 30. Magyarországon forgalmazz a Big Bang Média.
Rebecca Hall
Farroukh Erdogan (Denis Moschitto – háttal) a gyanúsított és a kormány által kijelölt ügyész, Claudia Simmons-Howe (Rebecca Hall – szemben)

Behálózva – Filmajánló

Egy londoni piacon végrehajtott robbantást követően embervadászat indul egy terroristasejt ellen, amit egyetlen gyanúsított él túl. Farroukh Erdogan (Denis Moschitto) azonnal börtönbe kerül, és megkezdődnek az előkészületek az évszázad tárgyalásához. A vádemeléshez szükséges titkosított bizonyítékokhoz a kormány által kijelölt ügyész, Claudia Simmons-Howe (Rebecca Hall) fér hozzá, ő azonban nem oszthatja meg az információit azokkal, akikkel együtt dolgozik.

A vérprofi Martin Rose (Eric Bana)
A vérprofi Martin Rose (Eric Bana)

A tárgyalás előtt Erdogan ügyvédje váratlanul meghal, és a vérprofi Martin Rose (Eric Bana) lép a helyébe, aki régen párkapcsolatban élt Claudiával. Claudia és Martin titokként őrzi egykori szerelmüket, de a lebukásnál jóval nagyobb veszéllyel kénytelenek szembenézni: a kirakós darabjainak összeillesztése során rájönnek, hogy egy komplex összeesküvés zajlik a fejük fölött, és helyzetük percről percre életveszélyesebb.

Claudia és Martin titokként őrzik egykori szerelmüket
Claudia és Martin titokként őrzik egykori szerelmüket

Hivatalos trailer

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + tizenhat =


Scroll to top