Bébibumm (francia vígjáték, 2017)

Olvasói értékelés: (1 szavazat, átlag: 5,00

Avril felnőni képtelen anyja nárcisztikus személyiségétől szenved, úgy érzi, mintha nem is anyja, hanem egy rakoncátlan lánya lenne… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt, ahol azt is megtudhatod, hogy készült-e hasonló sztorin alapuló film a közelmúltban. Bemutatjuk a film szinkronizált előzetesét és lapozgathatsz jelenetfotók között is!

Bébibumm

Plakát, adatlap

Bébibumm (francia vígjáték 2017) » Filmek

Színes, francia film, készült 2018-ban, hossza 94 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: Telle mère, telle fille

Forgatókönyv: Noémie Saglio, Agathe Pastorino
Szereplők: Juliette Binoche, Lambert Wilson, Camille Cottin, Catherine Jacob

Rendezte: Noémie Saglio

Magyarországi bemutató: 2017. augusztus 10.
Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Tartalom

Avril felnőni képtelen anyja nárcisztikus személyiségétől szenved, úgy érzi, mintha nem is anyja, hanem egy rakoncátlan lánya lenne. A helyzet akkor sem változik, amikor Avril terhes lesz. Anyja ugyanis erre is képes rálicitálni: bár a véletlennek köszönhetően, de ő is teherbe esik. Anya és lánya így együtt néz az áldott hónapok elé.

A Bébibumm a klasszikus francia romantikus vígjátékok hagyományait követi. A filmvígjáték főszerepét az Oscar-díjas Juliette Binoche (Az angol beteg, Rejtély, Három szín: Kék, Páncélba zárt szellem, Godzilla, Sils Maria felhői) játssza, aki mára az egyik legnagyobb nemzetközi sztárrá vált. Binoche Oscar-díja mellett tavaly a Jameson Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon Európa-díjban részesült. Partnere a filmben a magyar nézők számára szintén ismert Lambert Wilson (Emberek és istenek; Macskanő; Barátok, szerelmek, barbecue; Mátrix – Forradalmak). A film rendezője az a Noémie Saglio, aki több sikeres romantikus vígjátékot készített már.

A közelmúlt(?) filmtermésében nem ez lesz az első vígjáték, ahol az anya és lánya közös terhessége körül bonyolódik a történet. Az Örömapa 2. (1995) című amerikai filmben George Banks (Steve Martin) és Nina Banks (Diane Keaton) megtudjá, hogy lányuk gyermeket vár, majd hamarosan kiderül: a leendő nagyi anyuka is lesz egyben. A családfő ezt rendkívül nehezen viseli…

Jelenetfotók – Képek

Bébibumm (2017) francia vígjáték jelenetfotó

Bébibumm (2017) francia vígjáték

Bébibumm (2017) francia vígjáték jelenetfotó 1

Bébibumm (2017) francia vígjáték jelenetfotó 2

Bébibumm (2017) francia vígjáték jelenetfotó 3

Fotók: Vertigo Média Kft

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top