Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények (2013) amerikai film

A Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények című romantikus fantasy nem véletlenül Valentin napján kerül a mozikba. Kami Garcia és Margaret Stohl nagy sikerű sorozatának első regényéből készült a film, melyben a szerelem és a természetfeletti erők találkoznak, ahol két fiatal küzd meg a gonosz erőkkel, bebizonyítva azt, hogy mire is képes a szerelem ereje. A filmet az Oscar®-díjra jelölt Richard LaGravenese (A halászkirály legendája, P.S. I Love You) rendezte és olyan nagyságok szerepelnek benne, mint Emma Thompson és Jeremy Irons.

Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények [+12]

romantikus fantasy

Kami Garcia és Margaret Stohl regénye alapján a forgatókönyvet írta: Richard LaGravenese
Fényképezte: Philippe Rousselot
Rendező: Richard LaGravenese

Szereplők:

Alice Englert,
Alden Echrenreich,
Emma Thompson,
Jeremy Irons,
Viola Davis,
Emmy Rossum

A filmet Magyarországon forgalmazza a ProVideo.
A film bemutatója: 2013. február 14.

Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények: filmajánló

https://www.youtube.com/watch?v=6XwVjrdEjKU&list=PL365FD4D76EFC5E70&index=5Gatlin egy olyan kisváros, ahol ritkán érik meglepetések az embert. Itt játszódik a Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények című film, melyben a kisvárosba újonnan érkező Lena Duchannes (Alice Englert) hamar felkelti Ethan Wate (Alden Ehrenreich) érdeklődését. A középiskola új diákja mindent megtesz azért, hogy különleges képességeit és a családját sújtó évszázados átkot eltitkolja a városka vaskalapos polgárai és diáktársai előtt. Azonban az elfeledett Dél vadon burjánzó kertjeiben, borongós mocsaraiban és romos temetőiben nincs az a titok, ami örökre titok maradhatna.

Ethan Wate számolja a napokat az érettségiig. Mivel még nem találkozott Lénával, azon a napon nem csak a középiskolának, de Gatlinnek is búcsút akar mondani, úgy érzi hogy a kisvárosi lét zsákutca számára. Azonban nem veszi figyelembe azt, hogy hónapok óta egy gyönyörű lány kísért az álmaiban. Amikor Lena beköltözik a város legrégebbi, egyben leghírhedtebb ültetvényére, Ethan megmagyarázhatatlan vonzódást érez iránta. Elszántan kutatni kezdi a kettejük közötti titokzatos kapcsolat eredetét. A fiú elvágyódik ugyan a szerinte reménytelenül unalmas városkából, ám rövid időn belül annyi izgalom zúdul rá, amennyire sosem számított: rájön ugyanis, hogy Lena természetfeletti képességekkel bír.

Feliratos filmelőzetes: Beautiful Creatures

Lena és Ethan bimbózó szerelmét Lena családjának sötét öröksége is veszélyezteti, és hogy a lány Igéző, akinek a tizenhatodik születésnapján örökre eldől: a Fényé vagy a Sötétségé lesz-e, a jó vagy a gonosz oldalára áll-e. Kik azok a lenyűgöző teremtmények? Lássuk a Beautiful Creatures című filmet Valentin napon a moziban!

Jeremy Irons és a fiatalok
Jeremy Irons és a fiatalok

Az Oscar®-díjas Jeremy Irons és Emma Thompson kiváló alakítást nyújtanak a rájuk osztott mellékszerepekben is.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 20 =


Scroll to top