Bazi nagy francia lagzik vígjáték

Bazi nagy francia lagzik vígjátékA Bazi nagy francia lagzik a 2014-es év legbombasztikusabb sikere volt Franciaországban és több mint 100 millió euro bevételt ért el. A katolikus beállítottságú házaspár legnagyobb tragédiája, hogy lányaik más-más vallású és etnikumú férjet választottak maguknak. Utolsó reményük a legfiatalabb lány, aki bejelenti: a választottja katolikus és… színes bőrű! Filmajánló a Filmrakatban.

Bazi nagy francia lagzik vígjáték (+12)
Színes, szinkronizált, francia film, 2014

Eredeti cím: Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?
Rendezte: Philippe de Chauveron
Írta: Philippe de Chauveron, Guy Laurent Producer: Romain Rojtman
Fényképezte: Vincent Mathias Vágó: Sandro Lavezzi
Szereplők: Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan, Medi Sadoun

Hazai bemutató dátuma: 2015. május 28. Forgalmazó: MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap)

Kínai a férj! Segítség!

Bazi nagy francia lagzik – filmajánló

Claude Verneuil és felesége, Marie katolikus szellemben nevelték fel négy lányukat, Isabelle-t, Odile-t, Ségolene-t és Laure-t. A három legidősebb közülük már megházasodott, szüleik legnagyobb tragédiájára mindegyikük más-más vallású és etnikumú, szefárd zsidó, muszlim arab és kínai férjekhez.

Más-más vallású és etnikumú férje van a lányoknak

A Verneiul szülők mindent megtesznek azért, hogy azt láttassák, elfogadják vejeiket, de nehezükre esik tagadni előítéleteiket: a családi összejövetelek így csupa kellemetlenséget tartogatnak számukra. A házaspár utolsó reménye a legfiatalabb lányukban van, és azt remélik, hogy Laure egy napon majd egy katolikus férfit visz haza bemutatni a családnak. Elkeseredésükben a család régi barátjának agglegény fiát is megpróbálják összeboronálni lányukat. Nem tudják, hogy Laure-nak már van egy választottja, akihez hozzá is szeretne menni feleségül. Amikor Laure bejelenti nekik, hogy választottja katolikus és Charles-nak hívják, a szülők fellélegeznek, és még azt is elnézik neki, hogy a férfi színészként dolgozik. Az első találkozáskor azonban döbbenten veszik tudomásuk, hogy a férfi színes bőrű bevándorló, szülei Afrikában élnek…

Szinkronizált trailer

A film plakátja:Bazi nagy francia lagzik - plakát

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + 4 =


Scroll to top