Baywatch (amerikai akció vígjáték, 2017)

A kultikus tévésorozat moziváltozatában Mitch Butchannon (Dwayne Johnson), a veterán vízimentő… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Baywatch

Plakát, adatlap

Baywatch (amerikai akció vígjáték 2017) » Filmek

Színes, amerikai film, készült 2017-ban, hossza 116 perc
Korhatár: 16 év
Eredeti cím: Baywatch

Forgatókönyv: Michael Berk, Douglas Schwartz és Gregory J. Bonann tévésorozat-karakterei alapján: Damian Shannon & Mark Swift
Szereplők: Dwayne johnson , Zac Efron , Alessandra Daddario , Priyanka Chopra , Kelly Rohrbach , David Hasselhoff , Pamela Anderson , ,
Rendezte: Seth Gordon

Magyarországi bemutató: 2017. július 13.
Magyarországon forgalmazza: UIP-Duna Film.

Tartalom

A kultikus tévésorozat moziváltozatában Mitch Butchannon (Dwayne Johnson), a veterán vízimentő nap mint nap bosszantó csatározásokat folytat zöldfülű, ámde pökhendi új társával (Zac Efron). Smaragdöbölnek nincs nagyobb királya, mint a tapasztalt hadnagy: a Baywatch-csapat panacsnokaként valóságos népi hősként tekintenek rá. Az új csapattaggal ellentéteiket kénytelenek félretenni, amikor fény derül egy nagyszabású bűncselekményre, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.

A filmet haveros vígjátékként képzelték el, ezért kellett valaki, aki fel tud nőni ahhoz a nem kis feladathoz, hogy Johnson félisteni figurájának méltó párja legyen. Zac Efron tökéletes havernak tűnt, ráadásul nagy sikerrel szerepelt már korhatáros vígjátékokban, például a Rossz szomszédság 2-ben.

Jelenetfotók – Képek

Baywatch 1
Baywatch - Zac Efron
A Baywatch sztárjai

Fotók: UIP-Duna Film | Frank Masi © 2016 PARAMOUNT PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED.

Filmelőzetesek

1

2

3

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top