Batman, Superman és Wonder Woman

Az alkotók úgy gondolták, hogy Batman és Superman mellé kell egy szuper képességekkel rendelkező női főhős is, ő lett Wonder Woman. Az őt alakító csodaszép színésznő beszél a szerepről.

Gal Gadot Izrael legszebb nője volt, de többre vágyott. Kipróbálta magát a kamerák előtt: a Halálos iramban Gisele szerepét játszotta, de most jön az igazi nagy dobás: ő lesz Wonder Woman a jövő év talán legjobban várt filmjében, a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala (Batman vs Superman – Dawn of Justice) című szuperhősös akcióorgiában.

És aki egyszer Wonder Woman lett, annak nincs megállás: az egykori Miss Izrael 2016-ban már négy nagy film forgatására szerződött, köztük a mozi legerősebb nőjének külön történetét is elkészíti.

Nem akartam a szokásos női szerepeket vállalni – nyilatkozta a színésznő. – Nem akartam gyenge, sikoltozó kiscsaj lenni, akit meg kell menteni, nem akartam elfogadni a szokásos hollywoodi kliséket. Hát, azt hiszem, Wonder Woman eléggé más. Remélem, sok nő számára válik majd példaképpé…

A Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című fantasy bemutatójának várható időpontja 2016 tavasza.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top