Bateman egy igazi nindzsa

Sokak örömére Chris Pine is szerepel az igazi sztárparádét felvonultató Förtelmes főnökök 2. részében, aki az egyik főszereplőről,  Jason Batemanről állítja, hogy a “Ő vígjátékok nindzsája”.  Lássuk miért mondta ezt a fiatal filmsztár!

Förtelmes főnökök jelenetfotó
Förtelmes főnökök jelenetfotó. Jobbra, sapkában Chris Pine.

Nem csak a főnökök, az alkalmazottak is lehetnek förtelmesek. Ezt bizonyította Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis 2011 egyik sikerfilmjében. Akkor nem kevesebbre vállalkoztak, mint hogy elteszik láb alól a főnökeiket. Hamarosan érkezik a folytatás, a Förtelmes főnökök 2. (hazai bemutató: november), amelyben az egykori alkalmazottak megtapasztalják, hogy nem is olyan egyszerű főnöknek lenni.

Most ők vannak vezető pozícióban, és rosszabbnál rosszabb döntéseket hoznak. Hiába van például egy sikervárományos találmányuk, ha egy ravasz pénzügyi befektető megszerzi a vállalkozásukat.

És nem tanultak a múltból, megint a Jamie Foxx által alakított Joneshoz fordulnak tanácsért, aki ezúttal nem gyilkosságot, hanem emberrablást javasol nekik. Elrabolják a gonosz pénzember fiát, hogy így szerezzék vissza, ami eredetileg az övék volt.

Millerék családjában az anyuka a sztirptíztáncosnő Rose (Jennifer Aniston).
Jennifer Aniston itt még mint Millerék családjában az anyuka (Családi üzelmek). Hamarosan a Förtelmes főnökök 2-ben láthatjuk viszont!

A visszatérő szereplők közt van az immár bebörtönzött egykori főnök, Kevin Spacey és a szexuális ragadozó fogorvos, Jennifer Aniston. Az új szerepekre is nagyszerű színészeket kértek fel: a trükkös befektetőt a kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz alakítja, akitől már többször láthattunk negatív karaktert – mégsem mondhatjuk, hogy rutinosan hozza a szadistát, hiszen mindig új arcát tudja mutatni. A fiát pedig Chris Pine játssza, aki eddig nem sok tapasztalatot szerzett a fekete komédiák terén. Ez csak akkor jelentett problémát, amikor alig bírt a szövegére koncentrálni, mert minden erejével azon volt, hogy nehogy elnevesse magát felvétel közben:

„Az egyik jelenetben Charlie Day és Jason Sudeikis valami elképesztően vicces volt, még a szokásosnál is durvábban – meséli Pine. – Bateman pedig ott állt a kamera mellett, és még a szája sarka sem moccant. Ő a vígjátékok nindzsája.”

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + tizennégy =


Scroll to top