Barátom, Róbert Gida (2018) amerikai film

Barátom, Róbert Gida (2018) amerikai film
Christopher Robin. (Ewan McGregor) és Micimackó

Róbert Gida, azaz a kis srác Christopher Robin és barátai történetét mindenki ismeri. De mi lett a kisfiúból, felnőttként hogyan alakult az élete? A Walt Disney élőszereplős meséjéből kiderül, hogy hatalmas csávába kerül, melyből csak régi barátai segítségével, azaz Micimackó, Malacka, Füles és Tigris hathatós közreműködésével tud csak kimászni!

A barátság egy életen át tart, így Róbert Gida sem marad egyedül a bajban, plüssállat barátai megelevenednek és segítségükkel képes lesz kimászni a gödörből. A felnőtt Christopher Robin szerepében az az Ewan McGregor látható, akit sokan a Star Wars saga Obi-Wan Kenobijaként szerettek meg, legutóbb pedig a Szépség és a Szörnyeteg amerikai feldolgozásában láthatta a hazai mozik közönsége.

Nézd meg a Disney szívmelengető élőszereplős mozifilmjének filmajánlóját és a hivatalos szinkronos előzetesét!

Barátom, Róbert Gida mozifilm adatlap, plakát

Barátom, Róbert Gida (2018) amerikai film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 110 perc
Korhatár: 6 év
Műfaj: mese film, fantasy, animációs film
Nemzetközi filmadatbázis: Christopher Robin
Forgatókönyv: Alex Ross Perry és Allison Schroeder (eredeti figurák: A. A. Milne)
Szereplők: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichael, Mark Gatiss, Oliver Ford Davies, Ronke Adekoluejo, Adrian Scarborough, Roger Ashton-Griffiths, Ken Nwosu
Rendezte: Marc Forster
Hazai mozipremier: 2018. augusztus 2.
Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

Tartalom

A Disney szívmelengető élőszereplős kalandjából kiderül, hogy a kisfiúnak, aki számos meghökkentő kalandnak volt részese a Százholdas Pagonyban eleven és imádni való plüssállatai társaságában, felnőttként kisiklott az élete. Gyerekkori barátai ezért most megelevenednek és Róbert Gida segítségére sietnek, emlékeztetvén őt, hogy a szerető és játékos fiúcska még mindig ott lakozik benne.

Felnőttként Róbert Gida, azaz Christopher Robin a munkájában túlterhelt és nem is fizetik meg kellőképpen, jövője pedig bizonytalan. Állása miatt feleségére és kislányára alig jut ideje; régen elfeledte derűs gyermekkorát, amit mézszerető, csacsi öreg medvéjével és társaival töltött. Aztán egyszer csak, kissé meggyötörten a sok-sok évnyi ölelgetéstől és játszadozástól, Micimackó ismét feltűnik életében. Megújítják barátságukat, s Christopher felidézi csodákkal és fantáziával telt ifjúkorát, amikor a semmi volt a legjobb dolog, amit csinálhatott. Egy szerencsétlen fordulatot követően, melynek Róbert Gida aktatáskája az elszenvedő alanya, Micimackó és a többiek, úgymint Malacka, Füles és Tigris, az erdőből egyenesen Londonba indulnak, hogy visszajuttassák barátjuk pótolhatatlan holmijait… mert a barátokra mindig lehet számítani.

Jelenetfotók – képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!

Fotók: Fórum Hungary Kft / © 2017 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar szinkronos előzetes

További magyar szinkronos filmrészletek

Telefonfülke

Mondd, amit látsz!

Nem lehetünk ilyen földhözragadtak!

Scroll to top