Barátom, Róbert Gida (2018) amerikai film

Barátom, Róbert Gida (2018) amerikai film
Christopher Robin. (Ewan McGregor) és Micimackó

Róbert Gida, azaz a kis srác Christopher Robin és barátai történetét mindenki ismeri. De mi lett a kisfiúból, felnőttként hogyan alakult az élete? A Walt Disney élőszereplős meséjéből kiderül, hogy hatalmas csávába kerül, melyből csak régi barátai segítségével, azaz Micimackó, Malacka, Füles és Tigris hathatós közreműködésével tud csak kimászni!

A barátság egy életen át tart, így Róbert Gida sem marad egyedül a bajban, plüssállat barátai megelevenednek és segítségükkel képes lesz kimászni a gödörből. A felnőtt Christopher Robin szerepében az az Ewan McGregor látható, akit sokan a Star Wars saga Obi-Wan Kenobijaként szerettek meg, legutóbb pedig a Szépség és a Szörnyeteg amerikai feldolgozásában láthatta a hazai mozik közönsége.

Nézd meg a Disney szívmelengető élőszereplős mozifilmjének filmajánlóját és a hivatalos szinkronos előzetesét!

Barátom, Róbert Gida mozifilm adatlap, plakát

Barátom, Róbert Gida (2018) amerikai film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 110 perc
Korhatár: 6 év
Műfaj: mese film, fantasy, animációs film
Nemzetközi filmadatbázis: Christopher Robin
Forgatókönyv: Alex Ross Perry és Allison Schroeder (eredeti figurák: A. A. Milne)
Szereplők: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichael, Mark Gatiss, Oliver Ford Davies, Ronke Adekoluejo, Adrian Scarborough, Roger Ashton-Griffiths, Ken Nwosu
Rendezte: Marc Forster
Hazai mozipremier: 2018. augusztus 2.
Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

Tartalom

A Disney szívmelengető élőszereplős kalandjából kiderül, hogy a kisfiúnak, aki számos meghökkentő kalandnak volt részese a Százholdas Pagonyban eleven és imádni való plüssállatai társaságában, felnőttként kisiklott az élete. Gyerekkori barátai ezért most megelevenednek és Róbert Gida segítségére sietnek, emlékeztetvén őt, hogy a szerető és játékos fiúcska még mindig ott lakozik benne.

Felnőttként Róbert Gida, azaz Christopher Robin a munkájában túlterhelt és nem is fizetik meg kellőképpen, jövője pedig bizonytalan. Állása miatt feleségére és kislányára alig jut ideje; régen elfeledte derűs gyermekkorát, amit mézszerető, csacsi öreg medvéjével és társaival töltött. Aztán egyszer csak, kissé meggyötörten a sok-sok évnyi ölelgetéstől és játszadozástól, Micimackó ismét feltűnik életében. Megújítják barátságukat, s Christopher felidézi csodákkal és fantáziával telt ifjúkorát, amikor a semmi volt a legjobb dolog, amit csinálhatott. Egy szerencsétlen fordulatot követően, melynek Róbert Gida aktatáskája az elszenvedő alanya, Micimackó és a többiek, úgymint Malacka, Füles és Tigris, az erdőből egyenesen Londonba indulnak, hogy visszajuttassák barátjuk pótolhatatlan holmijait… mert a barátokra mindig lehet számítani.

Jelenetfotók – képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!

Fotók: Fórum Hungary Kft / © 2017 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar szinkronos előzetes

További magyar szinkronos filmrészletek

Telefonfülke

Mondd, amit látsz!

Nem lehetünk ilyen földhözragadtak!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top