Barátok, szerelmek, barbecue (2014) francia vígjáték

Barátok, szerelmek, barbecue (2014) francia vígjáték. A film Franciaországban hatalmas kasszasiker volt, és a 2014-es év egyik legnagyobb mozisikerének bizonyult. Filmajánló a Filmrakatban.

Barátok, szerelmek, barbecue (2014) francia vígjáték

Barátok, szerelmek, barbecue (+12)
Színes, feliratos, francia vígjáték – 2014

Eredeti cím: Barbecue Rendezte: Eric Lavaine Írta: Héctor Cabello Reyes, Eric Lavaine Producer: François Cornuau, Vincent Roget Fényképezte: François Hernandez Vágó: Vincent Zuffranieri

Szereplők: Lambert Wilson, Franck Dubosc, Florence Foresti, Guillaume de Tonquedec, Lionel Abelanski, Jérôme Commandeur, Sophie Duez, Lysiane Meis

Országos bemutató: 2014.11.20. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

A Barátok, szerelmek, barbecue a francia romantikus vígjátékok legjobb hagyományait követi

Barátok, szerelmek, barbecue – Filmajánló

Antoine, aki egész életében figyelt az egészségére, életmódjára és súlyára, és arra, kinek mit mond, 50. születésnapján váratlanul szívrohamot kap. A kórházból kikerülve úgy dönt, megváltoztatja életét. Barátaival töltött nyaralását kihasználva nekikezd az új diétájának, ami az őszinteségen, a szókimondáson, az alkoholfogyasztáson és egyéb világi hívságokon alapul. A csodálatos francia Riviérán eltöltött piknikeken pedig a barbecue mellett titkok, rég elhallgatott sérelmek is előkerülnek nem kevés helyzetkomikumot okozva a baráti társaságnak.

A film Franciaországon kívül Európa számos országában is bizonyította, hogy humora univerzális, és kortalan szórakozást kínál az igényes vígjátékok kedvelőinek. A Barátok, szerelmek, barbecue a francia romantikus vígjátékok legjobb hagyományait követi és olyan filmek nyomdokaiba lép, mint a Hogyan nevezzelek! és a Szerelem, örökség, portugál.

Barátok, szerelmek, barbecue – trailer

Barátok, szerelmek, barbecue - plakát

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − tizenhat =


Scroll to top