Barack Obama csak a második lehet?

- filmrakat | 2013. május 14. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A világ legnagyobb közösségi portálján, a Facebookon – megelőzve Obama elnököt is – az egyik legnagyobb sztár Vin Diesel. A Halálos iramban 6. (Fast & Furious 6 – hazai bemutató: 2013. május 23.) sztárja több mint negyven millió rajongóval dicsekedhet, ami szinte egyedül álló a színészek között. Aki nem hiszi, keressen rá kedvenc színészére a Facebookon!

Hogyan lett Facebook sztár Diesel?

A közösségi portál is ezt találgatja. A Halálos iramban-filmek központi alakja úgy gondolja, hogy rengeteg pénzzel tartozik neki a Facebook, amiért miatta több 41 millió rajongó lép be naponta, hogy kövesse, mi történik vele.

Obama elnököt is megelőzi a Facebook népszerűségben Vin Diesel

Obama elnököt is megelőzi a Facebook népszerűségben Vin Diesel

Az USA elnököt is megelőzi a Facebook népszerűségben Vin Diesel

A Facebooktól egyszer megkerestek, és arra kértek, fáradjak be az irodájukba, és magyarázzam el, hogy a búbánatban van annyi rajongóm – mondja Vin tréfásan az Entertainment Weekleynek a szerénytelenség leghalványabb árnyalata nélkül. – Most komolyan mondom, milliárdokkal jönnek nekem. De mindegy, hagyjuk.

Halálos iramban 6: Vin Diesel és Paul Walker

Halálos iramban 6: Vin Diesel és Paul Walker

A hamarosan bemutatásra kerülő legújabb Halálos iramban 6. című thrillerben ismét Dom szerepét alakítja Diesel, aki Hobs ügynök (Dwayne Johnson) kérésére összeállít egy elit csapatot Londonban, hogy elkapjanak egy illegális szervezetet. A filmről eddig megjelent értékelések pozitívak, a kritikusok véleménye úgy foglalható össze, hogy bármennyire képtelenek is a kalandok, a film annyira szórakoztató és lendületes, hogy a néző folyton leesik a székéről izgalmában. A film egyik különlegessége a pörgetőkocsi:

Először Obama vezetett…

Térjünk vissza a közösségi oldalhoz! A filmsztár arra különösen büszke, hogy Barack Obama elnök után sokáig ő volt a második legnépszerűbb személyiség a Facebookon. Korábban így nyilatkozott:

Amikor elindult az oldalam, még egyedül csak Obamának volt egymillió rajongója. Elkezdtem üzengetni a rajongóknak, hogy nőjön a népszerűségem, és én legyek az első, miután levertem a Coca Colát és más nagy cégeket is. Majdnem sikerült is, pedig csak azt mondogattam a skacoknak: imádlak benneteket!

Jelenleg Vin Diesel meg is előzi, hisz Obamának mindössze 35 millió kedvelője van.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét − tíz =

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább