Összetartó lányok Banks angyalai

Charlie (és a rendezőnő) angyalai férfias munkát végeznek

Összetartó lányok Banks angyalai
Elizabeth Banks a fegyverszekrény előtt (balra: Kristen Stewart)

Nem igazi testvérek Banks angyalai, de legalább annyira összetartóak, mintha azok lennének. Nézd meg, hogy mi a kapcsolat a rendezőnő testvérei és filmjének főszereplői között!

Mi tesz egy rendezőt tökéletessé? Elizabeth Banks, aki nemcsak fontos szereplő az új Charlie angyalai-ban (Charlie’s Angels, hazai bemutató: november 28.), hanem az akció-vígjáték rendezője is, például fontos tulajdonságának tartja, hogy két lánytestvére van. És a három lány nagyon sokat nézte a Charlie angyalai sorozat ismétléseit.

Összetartó angyalok, akárcsak a rendező és testvérei

- És nagyon sokat rohangásztunk, bujkáltunk, nyomoztunk hármasban. Fejben mi voltunk az angyalok – idézte a gyerekkorát Banks, aki a filmben Bosleyt alakítja. – De nemcsak az akciójelenetek voltak izgalmasak. És ez számomra most is így van. Szorosan összetartó nőkről, „testvérekről” akartam filmet csinálni. Ezek a csajok a filmben olyan munkát végeznek nagyon jól, amit nők ritkán csinálnak. És ez már gyerekkoromban is fontos volt nekem meg a tesóimnak, legfeljebb még nem fogalmaztam így meg.

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy − 9 =

Scroll to top