Balsai Mónika japánul énekel, Rókatündér buli, Liza album

A démon - Liza (Balsai Mónika), az elátkozott rókatündér | Filmrakat.huLiza, a rókatündér immár 13. hete szerepel a mozik műsorán és eddig úgy tűnik, a 10-es nézettségi toplistán is bebetonozott helye van. Az alkotók azonban nem pihennek, májusra egy új Liza videoklippel, Filmzene albummal és Filmzene bulival kedveskednek a rajongóknak.

A Rókatündér bulinak a Fogasház ad otthont május 22-én, pénteken este. A zenét DJ Tomy Tani alias Erik Sumo szolgáltatja, majd Hajnal Tímea képviseletében DJ Szabó Simon vág vissza.

Liza, a rókatündér (2015) magyar filmvígjáték | Filmrakat.huA Liza, the Fox-Fairy Original Motion Picture Soundtrack névre keresztelt filmzene album a Filmteam kiadásában jelent meg digitális formátumban, közel 160 nemzetközi digitális zenemegosztó oldalon, a WMMD terjesztésében. Az albumon Tövisházi Ambrus és Csengery Dániel zeneszerzők szerzeményei mellett a Geronimo zenekar előadásában hallható a Jäätynyt Sade című finn western zene és a Dance Dance Have A Good Time c. dalból készült Sero Muki Remix is, a trackeket pedig rövid filmrészletek kötik össze: emblematikus mondatok az Őrmestert alakító Reviczky Gábortól, Lizától, amint épp rókatündérré változik, vagy a haspók Károlytól, aki a Lekváros gömbapörkölt látványára elragadtatottan kiált fel. Az album az oldalakon teljes egészében megvásárolható, a magyar szerzemények pedig egyenként is letölthetőek. Míg az album ára 1900 forint és 8,99 euró között mozog, a dalok potom 150 forintért, avagy 0,99 euró cent körüli összegért letölthetőek.

A Filmzene Album megjelenésével szinte egy időben készült el a produkcióhoz köthető negyedik videoklip, amelyet az Tövisházi Ambrus által szerzett, kissé melankólikus dal, a Forever (My Love) ihletett. A dalt a Lizát alakító Balsai Mónika énekelte fel példás japán kiejtéssel, míg a ’60-as évek popdalaihoz méltó módon végtelenül romantikus és túláradó szöveget Eiko Toda jegyzi. A videoklip Ujj Mészáros Károly és Rokonál Benedek közös munkája:

Liza – Forever (My Love)

A Liza, a rókatündér produkció életében jócskán van ok az ünneplésre, hisz május 11-re virradóra a film nézettsége meghaladta a 105 ezer nézőt, s ezzel az Andy Vajna nevéhez köthető Magyar Nemzeti Filmalap történetének második legnézettebb filmje lett, a dobogó harmadik helyére taszítva ezzel a Megdönteni Hajnal Tímeát c. vígjátékot.

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 − 1 =


Scroll to top