Balogh Tibi és a japán szindikátus árnyékembere

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Argo 2: Kovács Lajos és Kulka JánosBalogh Tibi (Kovács Lajos) nem fél senkitől, ha kell, akkor akár a japán szindikátussal is szembeszáll. Utóbbit az Argo 2. című új magyar filmben Kulka János képviseli. A két zseniális magyar színész az Argo 2 plakátján!

Balogh Tibi narancssárga felsője már a mozitörténet része. Idén tavasszal valószínűleg csatlakozik mellé egy különleges nindzsa jelmez is: ezt viseli Kulka János, a lökött banda ellenfele az elmúlt évtized legjobban várt magyar filmjében, az Argo2-ben (16) (április 30-tól a mozikban). A Tibi és egy japán szindikátus árnyékembere közti nagy leszámolás a film plakátját is meghatározza.

A nemrég sorra került fotózáson a Flashback Fotóstúdió műtermében az ACG reklámügynökség legjobbjai és Glódi Balázs fotós vették kezelésbe a két főszereplőt. Kovács Lajosról és Kulka Jánosról külön-külön és együtt is több száz fotó készült: ezek segítségével, hosszas válogatás és gondos utómunka után született meg a két egymással szembeforduló, harcra kész főszereplőt ábrázoló plakát. Az ügynökség korábban olyan sikerfilmek kreatív anyagait készítették, mint 2014 egyik legsikeresebb magyar vígjátéka, a Megdönteni Hajnal Tímeát, a Csak szex és más semmi, de a sort folytathatnánk a Sorstalanság és a Szabadság, szerelem című filmekkel is.

Árpa Attila a hazai mozikedvelők által legjobban várt filmje április 30-tól végre a mozikban!

Argo 2 – plakát

Argo 2 - plakát

 

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × egy =


Scroll to top