Baldwin és Murray az Aloha című filmben

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Aloha vígjáték - jelenetfotóBradley Cooper a főszereplő, de Alec Baldwin és Bill Murray, a két félelmetes figura is szerepel az Aloha című filmben. Hogy miért tartott az idős sztároktól a film rendezője? Mondja el ő maga!

Cameron Crowe négy év hallgatás után visszatér! A Jerry Maguire és a Majdnem híres egészen híres rendezője új vígjátékot készített a régi stílusában: az Aloha főszereplője Bradley Cooper, az egykori vadászpilóta, aki hosszú idő után visszatér régi otthonába, Hawaiira, és rögtön két nőbe botlik: az egyiket Emma Stone, a másikat Rachel McAdams alakítja. Mellettük a komédia nagy öregei is felbukkannak: Alec Baldwin és Bill Murray is játszik a filmben. A rendező azt mondja, kicsit félt tőlük.

Alectől csak amiatt féltem, amit kértem tőle – vallotta be a rendező. – Ő ugyanis régi katonát alakít, egy tábornokot, aki folyton üvölt. Fura szerep, két héten keresztül csak kiabált. De végül is, szívesen csinálta. Bill Murray viszont tényleg félelmetes figura. A saját időszámítása szerint él, sosem tudni, mikor jön, meddig marad. Az ember hálás lehet, amíg a közelében van, de nehéz helyhez kötni. Azt hiszem, titokban szerelmes Emma Stone-ba, és miatta vállalta a szerepet. Van egy nagyon szép közös táncuk a filmben: tényleg rögtön egy hullámhosszra kerültek! Talán azért, mert Murray néhány hawaii hula-hula mozdulatot is beiktatott a táncba…

Bill Murrayt legutóbb a St. Vincent című vígjátékban láthattuk, míg Alec Baldwinról az új Mission: Impossible kapcsán írtunk.

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − négy =


Scroll to top