Az U.N.C.L.E. embere (2015) amerikai akciófilm

Az U.N.C.L.E. embere (2015) amerikai akciófilm | filmrakat.huA világ titkos kémszervezetei képesek együttműködni ha kell a közös ellenség legyőzése érdekében. Guy Ritchie fantasztikus színészekkel kelti életre a 60-as évek kémvilágát Az U.N.C.L.E. embere (The Man From U.N.C.L.E) című filmjében, az egyik főszereplő a mostanában Superman jelmezébe bújó Henry Cavill. Az akció vígjáték alkotói, sztárjai, jelenetképei és trailer – filmajánló a Filmrakatban.

Az U.N.C.L.E. embere (12)
amerikai akció-vígjáték, (2015)

Főszereplők: Henry Cavill, Armie Hammer, Hugh Grant, Jared Harris, Alicia Vikander. Fényképezte: John Mathieson. Zene: Daniel Pemberton. Látvány: Oliver Scholl. Írta: Sam Rolfe, Jeff Kleeman, Guy Ritchie, Lionel Wigram.
Rendezte: Guy Ritchie

Mozibemutató: 2015. augusztus 20. Forgalmazza az InterCom.

A hidegháború csak átverés volt?

Az U.N.C.L.E. embere – filmajánló

A hidegháború csak átverés volt. Jól tudják ezt az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet alkalmazottai, akik, ha kell, szívesen együttműködnek orosz kémtársaikkal. Napoleon Solo (Henry Cavill), a cég egyik legjobb embere is kénytelen közösen bevetésre indulni Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer), mert mindketten jól tudják: az igazi veszély egészen máshonnan fenyeget.
Egy nemzetközi bűnszövetkezet őrült tervvel próbálja káoszba taszítani a világot. Minél jobban el akarják terjeszteni a nukleáris technológiát, mert abban reménykednek, hogy ha folytatódik az atomfegyverek terjedése, a törékeny erőegyensúly felborul, és kitör a III. világháború. A párosnak csupán egyetlen nyom áll rendelkezésre: egy eltűnt német tudós lánya. Az ő segítségével talán behatolhatnak a bűnszervezetbe. Ha lesz elég idejük…

Napoleon Solo (Henry Cavill), a cég egyik legjobb embere közösen bevetésre indul Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer)

A Sherlock Holmes-filmek és a Blöff rendezője, fantasztikus színészekkel kelti életre a 60-as évek kémvilágát ebben a – Guy Ritchie stílusának pont megfelelő – akcióval kevert vígjátékban.

Trailer – Az U.N.C.L.E. embere

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + 4 =


Scroll to top