Az Oscar-díj? Valahova elkeveredett…

Natalie Portman színésznő, filmsztár, Oscar-díjas

A filmsztárok életében általában mérföldkőnek számít, ha megkapják az Oscar-díjat valamely alakításukért és onnantól büszkén viselik az Oscar-díjas színész jelzőt, szinte bálványként tekintenek az arany szobrocskára. Ezzel szemben Natalie Portman azt sem tudja, hol van az Oscar-díja, de nem is érdekli.

Ki hinné, de akadnak olyan színészek, akik nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget a filmakadémia elismerésének.

Natalie Portman elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscart a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért, ámde az arany szobrocskát nem tartja olyan kiemelt helyen, mint azt mások gondolnák. A 33 éves tehetség meglepő nyilatkozatot tett a The Hollywood Reporternek:

Jelenleg azt sem tudom, hogy hol van az a szobor, ez szó szerint egy arany férfiidol, persze csak ha te is imádod, de a szememben rossz bálványt testesít meg, éppen ezért nincs szem előtt – vázolta fel Natalie az okot, miért nem tartja olyan nagy becsben a díját.

A színésznő a szóban forgó film forgatásán ismerkedett meg jelenlegi férjével, Benjamin Millepieddel, akitől azóta már született egy kisfia. A kis Aleph azóta már négyéves és nagyon szereti, ha híres anyukája történeteket olvas fel neki. Minden, a szoborral való kapcsolata is ide vezethető vissza.

Ábrahám történetét olvastam fel neki a Bibliából, és miközben arról meséltem a kisfiamnak, hogy ne imádjon hamis bálványokat, rájöttem. én is ezt teszem – árulta el.

Azóta a színésznő teljesen átértékelte az Oscar jelentőségét, éppen ezért nem nézegeti nyakra-főre a filmsztárok sikerének legbecsesebb szimbólumát. Az angol tehetség egy ideje családjára koncentrál, sokat ingázik angliai otthona és Párizs között, ahol férje a opera és balettszínház balettigazgatója.

Natalie Portman legutóbb a Thor: Sötét világ című film kapcsán szerepelt a filmmagazinban. Idén több produkcióban is részt vesz, sőt, A Tale of Love and Darkness című filmet – a főszerep eljátszása mellett – íróként és rendezőként is jegyzi.
Forrás: dailymail.co.uk | híradó

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + kilenc =


Scroll to top