Az Ocean’s banda visszatért a tett színhelyére

Az új Ocean’s film vagány nő főszereplői ellátogattak arra a helyszínre, ahol a filmbéli rablást elkövették. A trükkös tolvajcsapat tagjai ezúttal egyszerű civilként (pontosabban ünnepelt filmsztárként) és nem szuper ügyes rablóként jelent meg a Met gálán. Ugye nem tűnt el senkinek sem valamilyen drága ékszere?

Nem az a kérdés, hogy a filmek utánozzák-e a valóságot, vagy a valóság a filmeket: de a kettő néha összeér, az biztos. Az új Ocean’s-film, az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése női bűnözői egyenesen a világhírű Met Gálát veszik célba, és rabolnak el egy ott csillogó, szuperértékes és nagyon őrzött nyakéket Anne Hathaway nyakából. Hogy a női Ocean’s csapat sztorijának van-e valóság alapja, azt egyelőre nem tudni, de még az is meglehet, hiszen azt szokták mondani, hogy a valóság sokszor a legmerészebb képzeletet is felülmúlja.

Csodás színésznők a Met gálán

Ocean’s banda visszatért a tett színhelyére: Rihanna süveggel a fején nem semmi...
Rihanna süveggel a fején nem semmi…

A banda, melynek Sandra Bullock, Cate Blanchett és Helena Bonhem Carter a vezére, a héten visszatért a tett színhelyére. A hétfőn megrendezett valódi Met gálán ugyanis jó páran részt vettek a vagány női rablók közül – és legalább olyan merészen öltöztek, mint a filmben. A legtöbben persze a püspöksüveges Rihanná-t fotózták, pedig Anne Hathaway is gyönyörű, vörös Valentinóba bújt, Mindy Kaling Vassilis Zoulias ruhája mellé koronát viselt kiegészítőül, Sarah Paulson pedig egy viszonylag visszafogott Pradában érkezett.

A film legizgalmasabb részeit, amelyek a gálán játszódnak, nem egy igazi gálán, hanem a kiürített Metropolitan múzeumban forgatták le másfél éve, de a hitelesség kedvéért jó pár hírességet elhívtak statisztálni. A filmben állítólag felbukkan Kendall és Kylie Jenner, Kim Kardashian, Katie Holmes és Adriana Lima is – remélhetőleg vigyáznak az ékszereikre.

Az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése hazai bemutatója a tervek szerint június 21-én lesz. A férfi sztárokkal forgatott leges legelső Ocean’s film után 58! évvel, ugyanis a Frank Sinatra és Dean Martin nevével fémjelzett A dicső tizenegy (eredeti cím:Ocean’s 11) bemutatója 1960-ban volt, a 2001-es,  George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, féle bűnügyi vígjáték ennek a feldolgozása.

A 2018-as film eleve különbözik ezektől, hisz nem 11, csak nyolc tagú a banda, ráadásul mindegyikük nő.

Hogy mennyire az, az kiderült a Met gálán…

Forrás: IC Press

Scroll to top