Az ígéret (amerikai romantikus történelmi film 2017)

Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Az ígéret

Plakát, adatlap

Az ígéret (amerikai történelmi film 2017) » Filmek

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 133 perc

Korhatár: 12 év

Eredeti cím: The Promise

Forgatókönyv: Terry George, Robin Swicord
Szereplők: Oscar Isaac, Christian Bale, Charlotte Le Bon, James Cromwell, Jean Reno, Tom Hollander, Shohreh Aghdashloo, Angela Sarafyan

Rendezte: Terry George

Hazai bemutató: 2017. augusztus 17.
Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Tartalom

Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik. Itt alakul ki egy szerelmi háromszög egy fiatal orvostanhallgató, egy amerikai újságíró és egy csodálatosan szép nő között. A nő és a kegyeiért versengő férfiak egy idő után már saját életükért is versenyt futnak a háttérben mind jobban forrongó fegyveres konfliktusban, s kalandos útjuk során igyekeznek épségben elhagyni az országot.

Az Oscar-díjas Terry George (Hotel Ruanda, Őt is anya szülte) megtörtént eseményeket dolgoz fel legújabb filmjében, melynek premierje a rangos Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt. A film főszerepében az Oscar-díjas Christian Bale (The Fighter – A harcos, A sötét lovag, Amerikai botrány), a Golden Globe-díjas Oscar Isaac (Llewyn Davis világa, Star Wars: Az ébredő erő) és a César-díjra jelölt Charlotte Le Bon (Yves Saint Laurent, Tajtékos napok, Az élet ízei) láthatók. A forgatókönyvet Terry George az Oscar-díjra jelölt Robin Swicorddal írta (Benjamin Button különös élete, Egy gésa emlékiratai). Mellettük világsztárok sora tűnik fel kisebb-nagyobb szerepeken. A nagyszabású történetet már a nyolcvanas években vászonra szerette volna vinni a film producere, Kirk Kerkorian, amire azonban akkor a téma érzékenysége miatt eddig nem volt lehetősége.

Jelenetfotók – Képek

Az ígéret (amerikai történelmi film 2017)
Az ígéret (amerikai történelmi film 2017) 1
Az ígéret (amerikai történelmi film 2017) 2

Fotók: Vertigo Média Kft

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top