Az én szerelmem (2015) francia romantikus dráma

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A szerelmes filmek kedvelőinek két csodálatos színész, Vincent Cassel és Emmanuelle Bercot játssza el Az én szerelmem című romantikus drámát. A női szereplő Emmanuelle Bercot ezért az alakításáért Cannesban elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó elismerést.

Az én szerelmem (16)
Színes, feliratos, francia romantikus dráma

Rendezte: Maïwenn Írta: Maïwenn, Etienne Comar Producer: Alain Attal Fényképezte: Claire Mathon Vágó: Simon Jacquet Zene: Stephen Warbeck

Szereplők: Vincent Cassel, Emmanuelle Bercot, Louis Garrel, Isild Le Besco

Országos bemutató: 2016. január 07. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Az én szerelmem – filmajánló

Tony (Emmanuelle Bercot) súlyos síbalesetet szenved. Az elhúzódó rehabilitáció során felidézi intenzív szerelmi viszonyát férjével, élete szerelmével, Georgio-val (Vincent Cassel). A traumatikus kapcsolat feldolgozásában lábadozó betegtársai és nem kevés önirónia is segítségére lesznek. Tony nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is a gyógyulás útjára szeretne lépni.

Maïwenn (Színésznők bálja, Polisse) legújabb filmjének világpremierje az ‘A’ kategóriás Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt. Az én szerelmem főszereplője, Vincent Cassel napjaink egyik legnépszerűbb francia színésze, aki többek között olyan mozikban szerepelt korábban, mint A gyűlölet, a Visszafordíthatatlan, a Fekete hattyú és a Szépség és a szörnyeteg.

Az én szerelmem – filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top