Az emberben lévő alapfélelmekről szól a film

Vera Farmiga az Elrabolt világ főszereplője szerint új filmje az emberben lévő alapfélelmekről szól. Amellett izgalmas és fordulatos is!

Elrabolt világ filmből jelenetfotó Vera Farmigával

Jelenetfotó Vera Farmigával

Rupert Wyatt, A majmok bolygója - Lázadás rendezője úgy látszik, a rémisztő világok megformálásában a legjobb. Új filmje, az Elrabolt világ (Captive State, hazai bemutató: március 21.) is riasztó és izgalmas jövőt ábrázol: filmje tíz évvel egy űrből jött invázió után mutatja Chicagót, ahol az államhatalom és a rendőrség már az idegenek érdekeinek megfelelően működik: és csak egy maroknyi ember merészel ellenállni a mindent ellenőrző rendszernek.

Vera Farmiga elmondja miért jó az Elrabolt világ

A film egyik fontos szereplője, Vera Farmiga maga is idegen egy kicsit az Egyesült Államokban: hatéves koráig nem is tudott angolul, hiszen New Jerseynek az ukránok lakta részében élt. De a két kislánya ezt már alig hiszi el neki.

– A múlt héten „hagyomány hét” volt a lányom iskolájában – mesélte a színésznő, aki nemsokára Godzillával is összeméri az erejét. – Én meg főztem egy hatalmas lábas borscs levest, hogy mindenki megkóstolhassa: a legtöbb gyerek semmit nem evett volna meg abból, ami benne volt, de így együtt imádták. Távoli gondolat talán, de az Elrabolt világ forgatása közben sokszor eszembe jutottak a nagy ünnepeken nálunk összegyűlő, ukránul éneklő rokonaim. Imádtam a sokféleséget, és amikor először olvastam az Elrabolt világ forgatókönyvét, úgy izgultam, mint talán még sosem. Sőt, akkor is, amikor másodszor, meg harmadszor… nemcsak azért jó a film, mert izgalmas és fordulatos: hanem azért is, mert az emberben lévő alapfélelmekről szól. Csak persze, nagyon látványos is közben.

Forrás: IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × három =

Scroll to top