Az Elton John film hivatalos előzetese

A Paramount Pictures október elején megosztotta az Elton Johnról szóló Rocketman című film hivatalos teaser előzetesét. Az életrajzi történet egy epikus zenei fantázia, remek zenével fűszerezve.

Az Elton John film szereplőiről

Az Elton John film rendezői székébe az a Dexter Fletcher ült, aki csak nemrég fejezte be a Queen filmet (Amit aztán Bryan Singernek adtak, a stáblistán is az ő neve szerepel – a szerk.). A Bohém rapszódia bemutatóját hatalmas várakozás előzi meg, és talán ugyan ez mondható el a Rocketmanról is.

A fiatal Elton John szerepére először Tom Hardyt kérték fel a hírek szerint, ám ő a többi munkája miatt hamar kiszállt a projektből.

A főszerepet ezek után Taron Egerton kapta, akit a Kingsman: A titkos szolgálat című filmben ismert meg a nagyvilág. Taron 2014-es debütálása jól sikerült, egyre-másra kapta a filmszerepeket. 2018-ban nem csak az Elton John film főszerepét kapta meg, ő lesz a legújabb Robin Hood is a novemberben bemutatásra kerülő kalandfilmben.

Fontos szerep jut Bryce Dallas Howardnak is a fantázia szülte életrajzi filmben. Ő alakítja Elton John anyját, Sheila Eileent. Azon maga is meglepődött, hogy énekes szerepet kapott, de a cikkből kiderül, hogy nagyon élvezte a forgatást.

További szereplők: Steven Mackintosh, Gemma Jones, Kamil Lemieszewski, Alison Ball

Címlapfotó: David Appleby © 2018 PARAMOUNT PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED.

Scroll to top