Az elhízott akcióhős visszatér

Kevin James a 2014-es évet valószínűleg átaludta, vagy csak készült a nagy feladatokra, mert egyetlen film stábjában sem fedezhetjük fel a nevét! A pláza ászát a Nagyfiúk 2-ben még tavaly előtt láthattuk a moziban, idén azonban visszatér az elhízott biztonsági őr szerepében. Most elmondja, hogy találta meg a botcsinálta akcióhős szerepe.

Kevin James – megannyi vígjáték főszereplője – nem adja fel az álmait. 49 éves, hamarosan megszületik a negyedik gyereke, és saját bevallása szerint, volt már majdnem százötven kiló. De a viccmesterben mégis ott lapul egy akcióhős.

Stand up komikusként nyomtam le 11 évet, onnan meg vígjátékokba kerültem, és nagyon élvezem őket – nyilatkozta nemrég a színész. – De sárga vagyok az irigységtől, ha egy Pókember-filmet látok. Szerintem, a fiam is sokkal jobban tisztelne, ha egyszer szuperhőst játszhatnék. Így született meg A pláza ásza.

James hat év kihagyás után 2015-ben elkészítette a vígjáték folytatását: A pláza ásza Vegasban  hőse ismét a biztonsági őr, aki kemény fiúkkal találja szembe magát, és különösképpen le is győzi őket.

Arra kértem A pláza ásza Vegasban rendezőjét, hogy csinálhassak meg a filmben mindent, amit Pókember csinálna – mondta a színész, és nehéz eldönteni, komolyan gondolta-e. – Szóval, két felhőkarcoló között lendülök át a magasban, ablakon ugrom ki, lépcsőn repülök le… de oké, közben röhögni is lehet. Végül is, csak egy dagi, bajszos fickó vagyok…

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top