Az el nem hált leánykérés története

Winston Churchill szerepében Gary Oldman (A legsötétebb óra)Megkapta Gary Oldman élete első Arany Glóbuszát A legsötétebb óra (Darkest Hour – hazai bemutató: 2018. január 18.) főszerepéért. A filmben Winston Churchillt alakítja, a történet pedig arról a néhány hétről szól, amikor a brit miniszerelnök elérte, hogy a rossz kilátások dacára Anglia tovább harcoljon Németország ellen.

Oldman, aki talán az Oscart is megkapja teljesítményéért, egy beszélgetős műsorban elárulta, hogy a forgatáson teljes Churchill-jelmezben kérte meg felesége kezét, ami legalább akkora alakítás volt, mint a filmszerep.

Átvittem a térképszobába, nekiszegeztem a kérdést, mire azt mondta, igen – mesélte a színész Jimmy Kimmel műsorában. – De aztán kurjantott az ügyelő, hogy folytatjuk a forgatást, úgyhogy mennem kellett.

Ezek után Kimmel meglehetősen illetlen kérdést tet fel:

Ezek szerint nem sikerült Churchillként elhálni a sikeres leánykérést?

Oldman zavarba jött és elegánsan átsiklott a kérdés felett.

A színész az Arany Glóbusz átvételekor egyébként nem volt ilyen szégyenlős. A színpadon feleségének, Gisele-nek is megköszönte, hogy türelemmel viselte A legsötétebb óra forgatását, és megeresztett egy poént ezzel kapcsolatban:

Azt mesélte a barátainak, hogy este Winston Churchillel bújik ágyba, de reggel Gary Oldmannel ébred – ez szerintem még mindig jobb, mint fordítva.

Forrás: UIP Hírek

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top