Az éhezők viadala: A kiválasztott II. (2015) amerikai akciófilm

Az éhezők viadala: A kiválasztott II. (2015) amerikai akciófilmAmióta hazánkban is bemutatták Az éhezők viadala: A kiválasztott I. részét, azóta várják türelmetlenül a rajongók a folytatást, ami 2015. novemberétől látható a hazai mozik műsorán. Az Éhezők viadala sorozatnak mindössze három év kellett, hogy a Föld minden pontján elképesztő kasszasikerré váljon és több mint 2,2 milliárd dolláros bevételt termeljen a mozik pénztárainál.

Az éhezők viadala: A kiválasztott – II. rész az eddigi történetet drámai erővel lezáró végjáték, amelyben Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a jövőért kell küzdenie.

Az éhezők viadala: A kiválasztott II. (12)
amerikai akció-kalandfilm, 2015
Gyártó: LIONSGATE

Szereplők: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Natalie Dormer, with Stanley Tucci, és Donald Sutherland

Rendező: Francis Lawrence
Forgatókönyv: Peter Craig and Danny Strong (Suzanne Collins “Mockingjay” című regénye alapján)
Producer: Nina Jacobson, Jon Kilik

Magyarországi premier: 2015. november 19. Magyarországon forgalomba hozza a Fórum Hungary Kft.

Gale (Liam Hemsworth)

Az éhezők viadala: A kiválasztott II. – filmajánló

Panem országát lángba borítja a totális háború, Katniss pedig végső leszámolásra készül Snow elnökkel (Donald Sutherland). Legjobb barátai – Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) és Peeta (Josh Hutcherson) – támogatásával Katniss kockázatos küldetésre indul és a 13-as körzet legjobbjaival együtt életét kockáztatja Panem polgárainak felszabadításáért. A harcosok merényletet terveznek Snow elnök ellen, akinek rögeszméjévé vált a fiatal lány elpusztítása. A Katniss előtt álló halálos csapdák, kegyetlen ellenfelek és erkölcsi dilemmák az Éhezők viadalának minden eddigi próbatételénél nagyobb megpróbáltatásokat jelentenek a siker felé vezető úton.

Peeta (Josh Hutcherson)

Az éhezők viadala: A kiválasztott – II. rész rendezői feladatait természetesen Francis Lawrence vállalta magára, a forgatókönyvet Peter Craig és Danny Strong írta. A szereplőgárda felvonultatja a korábbi részekben megszokott sztárokat.

Az éhezők viadala: A kiválasztott – II. rész – tariler

Az éhezők viadala: A kiválasztott – II. rész plakátja

Az éhezők viadala: A kiválasztott – II. rész plakátja

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 + 13 =


Scroll to top